25 Απρ 2010

Νέες Εκδρομές στην Αγία Γη

Με πολύ φροντίδα και μεράκι προετοιμάζουμε τις νέες εκδρομές μας στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων. Είναι τιμή μας που όλοι εσείς μας προτιμάτε και έχετε να πείτε τον καλό σας λόγο. Από την πρώτη στιγμή που ασχοληθήκαμε με την Αγία Γη νιώσαμε αυτό το ανεξήγητο δέος, που μέχρι σήμερα παραμένει το ίδιο.
Οι επόμενες εκδρομές μας θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Σας θέλουμε κοντά μας για να μπορέσουμε να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές εκεί όπου έζησε σαν άνθρωπος ο ίδιος ο Θεός μας... Υπάρχουν ακόμα αρκετές θέσεις στην εκδρομή που πραγματοποιούμε με το ραδιοφωνικό σταθμό Πειραϊκή Εκκλησία, 11-16 Ιουνίου. Πρόκειται για πρόγραμμα 6 ημερών που περιλαμβάνει επισκέψεις σε όλα τα προσκυνήματα Πληροφορίες στα τηλέφωνα του ραδιοφωνικού σταθμού 210 4118640 και 210 4118602.
Δεν υπάρχουν θέσεις στην εκδρομή 4-12 Μαΐου και ήδη όλοι προετοιμαζόμαστε για την αναχώρηση. Φυσικά θα προσπαθήσου με και για αυτό μας το ταξίδι να σας ενημερώνουμε σχεδόν καθημερινά. Η εκδρομή αυτή θα ξεκινήσει από το Κάιρο, θα ακολουθήσει το Σινά και θα καταλήξουμε στα Ιεροσόλυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: