30 Ιουν 2011

Νέα εκδρομή για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στα Ιεροσόλυμα

Διαβάστε παρακάτω το πρόγραμμα της νέας μας εκδρομής για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στα Ιεροσόλυμα. Για τις εγγραφές σας μπορείτε να απευθύνεστε στο ραδιοφωνικό σταθμό Πειραϊκή Εκκλησία, 210 4118602 και 210 4118640. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Πρόγραμμα 7ήμερης Εκδρομής στους Αγίους Τόπους με την ευκαιρία
της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού 22 - 28 Σεπτεμβρίου 2011 


Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011: Συγκέντρωση στις 23:00 στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Πειραιώς και μεταφορά με πούλμαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011
Πτήση  στις 02:30 τα ξημερώματα για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο για ανάπαυση. Μετά το μεσημεριανό γεύμα θα φύγουμε με τα πόδια για σύντομη ξενάγηση στην Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων (Οδό του Μαρτυρίου κ.α.). Επιστροφή για ξεκούραση και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011
Νωρίς το πρωί (μετά το πρόγευμα) αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου, στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα. Προσκύνημα στις Ι. Μ. Αγ. Αποστόλων Τιβεριάδας και Αγ. Αποστόλων Καπερναούμ. Στην επιστροφή επίσκεψη στη γυναικεία μονή της Βηθανίας. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011
Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε την περιοχή της Ιεριχούς όπου βρίσκονται οι μονές Προφήτου Ελισαίου και Σαρανταρίου Όρους και στην Ι. Μ. Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτου και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη Γεθσημανή και το Όρος των Ελαιών. Δείπνο και διανυκτέρευση. Νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο.
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και το μοναστήρι του Αγίου Θεοδοσίου. Στη συνέχεια προσκύνημα στο Χωριό των Ποιμένων και στη Βηθλεέμ, στο σπήλαιο της Θείας Γεννήσεως. Επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στις μονές του Τιμίου Σταυρού, του Αγ. Συμεών του Θεοδόχου και του Τιμίου Προδρόμου στην Ορεινή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και ξεκούραση.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011
Νωρίς το πρωί γνωριμία με τη Γεθσημανή και επίσκεψη στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στη πόλη Νάμπλους για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ (τόπος μαρτυρίου Αγίου Φιλουμένου). Δείπνο και διανυκτέρευση.
6η ΜΕΡΑ Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011  Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού.
Συμμετοχή στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία και τη Λιτανεία στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Μετά το πέρας θα ακολουθήσουμε τον Μακ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων στην αίθουσα του θρόνου του Πατριαρχείου. Γεύμα και ελεύθερος χρόνος για ένα τελευταίο προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο.
7η ΜΕΡΑ Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011
Στις 2:30 το πρωί  αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και πτήση στις 07:00 (τοπική ώρα) για Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα στις 09:00. Επιστροφή με πούλμαν στην Αγία Τριάδα Πειραιώς.

Τιμή συμμετοχής στα τηλέφωνα του ραδιοφωνικού σταθμού Πειραϊκή Εκκλησία
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Τελ Αβίβ - Αθήνα. Διαμονή σε ξενοδοχείο (6 νύχτες) εντός των τειχών της παλαιάς πόλης των Ιεροσολύμων, σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή.  Μεταφορές – μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν κατά το πρόγραμμα. Ξεναγήσεις περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα  Άνοδος στο Όρος Θαβώρ με ταξί. Αρχηγός – συνοδός – ξεναγός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ η μεταφορά στον Άγιο Σάββα, τα φιλοδωρήματα, οι προαιρετικές επισκέψεις και ό,τι άλλο ρητώς δεν αναφέρεται
ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και των διακυμάνσεων στην ισοτιμία του δολλαρίου, οι τιμές και οι φόροι μεταβάλλονται διαρκώς. Ενδέχεται να αυξηθούν και η πιθανή αυτή αύξηση (αν συμβεί) θα ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ στο ΚΟΣΤΟΣ της εκδρομής. Το κόστος έχει υπολογιστεί με τις προσφορές των εταιριών και των ξενοδοχείων που δόθηκαν στις 30 Ιουνίου 2011.

Για την εγγραφή απαιτείται άμεση καταβολή €400 (δεν επιστρέφονται σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις 10 Σεπτεμβρίου) μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου.
ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ θα πρέπει να έχει εξοφληθεί μέχρι τις 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο ταξίδι πρέπει να λήγουν μετά τις 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, διαφορετικά ΔΕΝ μπορεί ο κάτοχος να ταξιδέψει στο Ισραήλ. Αν λήγει νωρίτερα από τις 29 Μαρτίου 2012 πρέπει ο κάτοχος να εκδώσει ΝΕΟ διαβατήριο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ!!!!
ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΜΕΡΗ!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ