25 Μαΐ 2011

Πρόγραμμα 6ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους Αγίους Τόπους 20-25 Ιουνίου 2011

Διαβάστε το πρόγραμμα της επόμενης εκδρομής μας στην Αγία Γη. Υπάρχουν άκόμα μόνο 8 θέσεις για όσους ενδιαφέρονται. Για εγγραφές στο holylandtours@hotmail.com και στο 211 012 3391.

Πρόγραμμα 6ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους

Αγίους Τόπους 20 - 25 Ιουνίου 2011
1η ΜΕΡΑ Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011
Συγκέντρωση στις 08:30 στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών, διαβατηρίων και επιβίβαση στο αεροσκάφος. Πτήση στις 10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Τρίτη 21 Ιουνίου 2011
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και την Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και στη συνέχεια επίσκεψη στις Μονές Αγίου Συμεών, Τιμίου Σταυρού. Δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. (Πιθανότητα νυχτερινής Θ. Λειτουργίας στον Π. Τάφο)

3η ΜΕΡΑ Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011
Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το Φρέαρ του Ιακώβ και την περιοχή της Ιεριχούς όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισαίου και το μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους. Επίσκεψη στη συνέχεια στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη Βηθανία και τη Γεθσημανή. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011
Στις 7:00, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα δούμε και τον Ιορδάνη ποταμό. Αργά το βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο.

5η ΜΕΡΑ Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011
Επισκέψεις στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο και προσκύνημα στα μοναστήρια της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων (Πραιτώριο, Οδό του Μαρτυρίου, Γεθσημανή,κ.α.). Ελεύθερος χρόνος στην Πόλη. Δείπνο και ξεκούραση.

6η ΜΕΡΑ Σάββατο 25 Ιουνίου 2011
Στις 3:00 μετά τα μεσάνυχτα αναχώρηση από το ξενοδοχείο Άφιξη στο αεροδρόμιο για έλεγχο και στις 07:00 το πρωί πτήση για Αθήνα.

Τιμή: στο holylandtours@hotmail.com
Προκαταβολή: €350 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου.
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ με EL AL και Τελ Αβίβ – Αθήνα με Aegean.
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο: Gloria στην Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων 53 βράδια)
Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί λαι επίσκεψη στον Άγιο Σάββα.
Φόροι αεροδρομίων. Ταξιδιωτική Ασφάλιση. Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται: επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής).
Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 14 Απριλίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: