21 Σεπ 2010

Νέα προσκυνηματική εκδρομή για την ενίσχυση του ιεραποστολικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής


Μία νέα προσκυνηματική εκδρομή στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων προετοιμάζεται με μεγάλη χαρά. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από την εκδρομή αυτή θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιεραποστολικού έργου που επιτελεί στη Νοτιοανατολική Ασία η Ιερά Μητρόπολη Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Χονγκ Κονγκ κ.κ. Νεκτάριος μας απέστειλε την επιστολή που βλέπετε, στην οποία αναφέρει περιληπτικά το φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό έργο. Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην εκδρομή και να ενισχύσετε με τον τρόπο αυτό την Μητρόπολη Χονγκ Κονγκ, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο ταξιδιωτικό γραφείο Travelogue 211 012 3391 ή να στέλνετε e-mail στη διεύθυνση holylandtours@hotmail.com


Πρόγραμμα 6ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους
Αγίους Τόπους 22 -27 Οκτωβρίου 2010
για την ενίσχυση των ιεραποστολικών έργων της
Ι. Μητροπόλεως Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής


1η ΜΕΡΑ Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010
Συγκέντρωση στις 08:30 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών, διαβατηρίων και επιβίβαση στο αεροσκάφος. Πτήση με EL AL στις 10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010
Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε τη Βηθανία και την περιοχή της της Ιεριχούς όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισαίου και το μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους. Επίσκεψη στη συνέχεια στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη Φρέαρ του Ιακώβ και το Όρος των Ελαιών. Δείπνο και διανυκτέρευση. Γύρω στα μεσάνυχτα προαιρετική συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως.
3η ΜΕΡΑ Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010
Νωρίς, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του, στον Ιορδάνη ποταμό (όπου θα τελεστεί η ακολουθία του αγιασμού) και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Αγίων Αποστόλων Καπερναούμ. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
4η ΜΕΡΑ Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010
Έγερση νωρίς και μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιοχή της Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε στο μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και στην Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως (προαιρετική) επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και στη συνέχεια προσκύνημα στη Βηθλεέμ στο Σπήλαιο της Θείας Γεννήσεως. Επίσκεψη στις Μονές Αγίου Συμεών, Τιμίου Σταυρού και Τιμίου Προδρόμου. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος, δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.
5η ΜΕΡΑ Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
Επισκέψεις και προσκύνημα στα μοναστήρια της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων (Πραιτώριο, Οδό του Μαρτυρίου, κ.α.). Ελεύθερος χρόνος στην Πόλη. Δείπνο και ξεκούραση.
6η ΜΕΡΑ Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010
Στις 3:00 μετά τα μεσάνυχτα αναχώρηση από το ξενοδοχείο και άφιξη στο αεροδρόμιο για έλεγχο και στις 06:10 το πρωί πτήση με EL AL για Αθήνα.


Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ – Αθήνα με El Al.
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια (5 βράδια).
Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί
Φόροι αεροδρομίων. Ταξιδιωτική Ασφάλιση. Αρχηγός – Συνοδός.


ΔΕΝ περιλαμβάνεται η προαιρετική εκδρομή στον Αγ. Σάββα, επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής).
Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 10 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: