10 Μαρ 2012

Νέα εκδρομή τον Απρίλιο στην Αγία Γη

Με απόλυτη συναίθηση του τι σημαίνει Προσκυνηματική Εκδρομή στην Αγία Γη και με σεβασμό στους συμμετέχοντες, προετοιμάζουμε μία νέα εκδρομή στην Αγία Γη των Ιεροσλύμων τον Απρίλιο. Η εκδρομή αυτή προσφέρεται σε ειδική τιμή και έχουν απομείνει λίγες μόνο θέσεις. Σας περιμένουμε όλους! Θα χαρούμε να συνταξιδέψουμε.
Με εκτίμηση, Λυκούργος Μαρκούδης
Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism (info@travelogue.gr).
Διαβάστε το πρόγραμμα που ακολουθεί:

Πρόγραμμα 6ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους

Αγίους Τόπους 25 – 30 Απριλίου  20121η ΜΕΡΑ Τετάρτη 25 Απριλίου 2012
Συγκέντρωση στις 08:00 στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών, διαβατηρίων και επιβίβαση στο αεροσκάφος. Πτήση με EL AL στις  10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου.  Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Πέμπτη 26 Απριλίου 2012
Στις 7:00, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα δούμε και τον Ιορδάνη ποταμό. Κατά την επιστροφή στάση στη Βηθανία. Αργά το βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο.
3η ΜΕΡΑ Παρασκευή 27 Απριλίου 2012
Επισκέψεις στο Λόφο Σιών και στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και προσκύνημα στα μοναστήρια της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων (Πραιτώριο, Οδό του Μαρτυρίου, Γεθσημανή,κ.α.). Ελεύθερος χρόνος στην Πόλη. Δείπνο και ξεκούραση.
4η ΜΕΡΑ Σάββατο 28 Απριλίου 2012
Νωρίς το πρωί, θα επισκεφθούμε το Φρέαρ του Ιακώβ και την περιοχή της της Ιεριχούς όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισαίου και το μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους. Επίσκεψη στη συνέχεια στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη Γεθασημανή και το Όρος των Ελαιών. Δείπνο και διανυκτέρευση. Νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο.
5η ΜΕΡΑ Κυριακή 29 Απριλίου 2012
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο  μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και την  Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και στη συνέχεια επίσκεψη στις Μονές Αγίου Συμεών, Τιμίου Σταυρού. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος, δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.
6η ΜΕΡΑ Δευτέρα 30 Απριλίου 2012
Στις 3:00 μετά  τα μεσάνυχτα αναχώρηση από το ξενοδοχείο Άφιξη στο αεροδρόμιο για έλεγχο και στις 07:00 το πρωί  πτήση με EL AL για Αθήνα. Άφιξη στις 9:00.

ΕΙΔΙΚΗ Τιμή Προσφοράς: 680 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (για την ενίσχυση του ραδιοφωνικού σταθμού "Πειραϊκή Εκκλησία")

Προκαταβολή: €350 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ – Αθήνα με El Al.
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο: Gloria στην Παλαιά Πόλη των  Ιεροσολύμων (5 βράδια)
Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί και μεταφορά στον Άγιο Σάββα με μικρά πούλμαν.
Φόροι αεροδρομίων. Ταξιδιωτική Ασφάλιση. Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται: επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής).

Για εγγραφές τηλεφωνήστε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας 210 4118602 και 210 4118640 Μπορείτε ακόμα να στείλετε mail στο info@travelogue.gr 
Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism

Δεν υπάρχουν σχόλια: