30 Μαρ 2012

Εκδρομή για την εορτή της Αναλήψεως στην Αγία Γη (22-28 Μαΐου 2012)

Αν σας ενδιαφέρει να βρεθείτε μαζί μας στην Αγία Γη για την εορτή της Αναλήψεως (με τη Θεία Λειτουργία που τελείται εκείνη τη μέρα στο ακριβές σημείο της Αναλήψεως του Κυρίου μας) δηλώστε άμεσα συμμετοχή. Η εκδρομή προετοιμάζεται με την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής. Για δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να απευθύνεστε στον π. Εφραίμ στο τηλέφωνο 22950 - 22228.
Σας περιμένουμε όλους. Διοργάνωση Travelogue, travel & tourism
Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά:


Πρόγραμμα 7ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους
Αγίους Τόπους  22 - 28 Μαΐου 2012
1η ΜΕΡΑ Τρίτη 22 Μαΐου 2012
Στις 8:00 το πρωί συγκέντρωση στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων, αποσκευών, διαβατηρίων και επιβίβαση στο αεροσκάφος. Πτήση με ELAL στις  10:30 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου.  Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην Ιερουσαλήμ, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα προσκυνήματα του Ναού της Αναστάσεως (Πανάγιος Τάφος, Φρικτός Γολγοθάς, κ.α.) και κάποια άλλα μικρά μοναστήρια στην Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων. Τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο.
2η ΜΕΡΑ Τετάρτη 23 Μαΐου 2012
Νωρίς, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του, στον Ιορδάνη ποταμό (όπου θα τελεστεί η ακολουθία του αγιασμού) και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Αγίων Αποστόλων Καπερναούμ. Το μεσημέρι θα κάνουμε βαρκάδα (προαιρετική) στη λίμνη Γεννησαρέτ.  Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
3η ΜΕΡΑ Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 (της Αναλήψεως)
Το πρωί θα μεταφερθούμε στο Όρος των Ελαιών για τη Θεία Λειτουργία στον τόπο της Αναλήψεως του Κυρίου. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε στη γυναικεία μονή της Βηθανίας και θα φτάσουμε στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Νεομάρτυρα Φιλουμένου. Δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.
4η ΜΕΡΑ Παρασκευή 25 Μαΐου 2012
Το πρωί θα κάνουμε τον περίπατό μας στο λόφο της Αγίας Σιών και στη περιοχή του Τείχους των Δακρύων και θα κατευθυνθούμε προς το Πραιτώριο και την Οδό του Μαρτυρίου. Θα ακολουθήσει η γνωριμία μας με τα μικρότερα μοναστήρια της πόλης. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
5η ΜΕΡΑ Σάββατο 26  Μαΐου 2012
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιοχή της Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε στο Σπήλαιο της Θείας Γεννήσεως. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και στην Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Επιστρέφοντας θα προσκυνήσουμε στις μονές: Αγίου  Συμεών, Τιμίου Σταυρού και Τιμίου Προδρόμου στην Ορεινή. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στη νυχτερινή Θ. Λειτουργία στον Παν. Τάφο.
6η ΜΕΡΑ Κυριακή 27 Μαΐου 2012
Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου του Χοτζεβίτου. Θα ακολουθήσει προσκύνημα στις μονές Σαρανταρίου Όρους, Προφήτου Ελισσαίου και Αγ. Γερασίμου Ιορδανίτου. Επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα τη Γεθσημανή. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
7η ΜΕΡΑ Δευτέρα 28 Μαΐου 2012
Στις 03:00 τα ξημερώματα αναχώρηση  για το αεροδρόμιο. Μετά τον έλεγχο πτήση για Αθήνα στις 07:00, άφιξη γύρω στις 9:00 στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism


Τιμή: € 750              
Το άτομο σες δίκλινο δωμάτιο
Προκαταβολή: €350 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου  
Όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις  02 / 05 /2012
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ - Αθήνα με EL AL.
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο: Gloria στην Παλαιά πόλη των Ιεροσολύμων  (6 βράδια).
Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί. Μεταφορά με μικρά πούλμαν στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου
Φόροι αεροδρομίων. Ταξιδιωτική Ασφάλιση. Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
Οι προαιρετικές επισκέψεις (π.χ. βαρκάδα στη λίμνη Γεννησαρέτ), οι είσοδοι σε χώρους που έχουν χρέωση και τα φιλοδωρήματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των συνεχών διακυμάνσεων στην ισοτιμία του δολλαρίου, οι τελική τιμή ενδέχεται να αυξηθεί. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί η πιθανή αύξηση θα ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ στο κόστος της εκδρομής. Το κόστος έχει υπολογιστεί σύμφωνα με τις προσφορές που μας δόθηκαν από εταιρείες και ξενοδοχεία στις 9 Μαρτίου  2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: