1 Απρ 2011

Εκδρομή στην Αγία Γη 11-16 Μαΐου 2011

Μία νέα εκδρομή προετοιμάζεται για τον ραδιοφωνικό σταθμό Πειραϊκή Εκκλησία. Το πρόγραμμα μπορείτε να το διαβάσετε στη συνέχεια. Θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 16 Μαΐου και σκοπός είναι η ενίσχυση του ραδιοφωνικού σταθμού παρέχοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα Πανάγια Προσκυνήματα της Αγίας Γης.
Πληροφορίες και εγγραφές: 210 4118602 και 210 4118640.


 Πρόγραμμα 6ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους  Αγίους Τόπους 11-16 Μαΐου 2011


1η ΜΕΡΑ Τετάρτη 11 Μαΐου 2011
Συγκέντρωση στις 07:30 στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Πειραιώς και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών, διαβατηρίων και επιβίβαση στο αεροσκάφος. Πτήση στις 10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Πέμπτη 12 Μαΐου 2011
Επισκέψεις στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και προσκύνημα στα μοναστήρια της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων (Πραιτώριο, Οδό του Μαρτυρίου, Γεθσημανή,κ.α.). Ελεύθερος χρόνος στην Πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ Παρασκευή 13 Μαΐου 2011
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα δούμε και τον Ιορδάνη ποταμό. Αργά το βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο.

4η ΜΕΡΑ Σάββατο 15 Μαΐου 2011
Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε τη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ. Επίσκεψη στην περιοχή της Ιεριχούς όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισαίου και το μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους. Επίσκεψη στη συνέχεια στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη Βηθανία, τη Γεθσημανή και το Όρος των Ελαιών. Δείπνο και διανυκτέρευση. Νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο.

5η ΜΕΡΑ Κυριακή 16 Μαΐου 2011
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και την Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως (προαιρετική) επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και στη συνέχεια επίσκεψη στις Μονές Αγίου Συμεών, Τιμίου Σταυρού. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος, δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.

6η ΜΕΡΑ Δευτέρα 17 Μαΐου 2011
Στις 3:00 μετά τα μεσάνυχτα αναχώρηση από το ξενοδοχείο Άφιξη στο αεροδρόμιο για έλεγχο και στις 07:00 το πρωί πτήση για Αθήνα. Μεταφορά στην Αγία Τριάδα Πειραιώς.

Τιμή: στα τηλέφωνα του ραδιοφωνικού σταθμού
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ – Αθήνα
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο στην Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων (5 βράδια)
Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί
Φόροι αεροδρομίων. Ταξιδιωτική Ασφάλιση. Αρχηγός – Συνοδός.

1 σχόλιο:

Silia είπε...

Επιθυμώ διακαώς να συμμετάσχω αλλά δυστυχώς είμαι άνεργη και δεν μπορώ. Εύχομαι όσοι πάνε να είναι ευλογημένοι και κάποτε να αξιωθώ και εγώ να σας ακολουθήσω. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες γιατί δεν έχω πάει ποτέ στην Αγία Γη.

Καλή Σαρακοστή και καλό Πάσχα να έχετε.