18 Μαρ 2010

Η πιο πλήρης εκδρομή έρχεται τον Μάιο (4 με 12)

Όσοι θα θέλατε με μία μόνο εκδρομή να δείτε σχεδόν τα πάντα στην Αγία Γη, τότε θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή του Μαΐου (4-12) που προετοιμάζουμε Σε προηγούμενη ανάρτηση στο blog μας θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα της εκδρομής. Περιλαμβάνει ανάμεσα στα άλλα:
Επίσκεψη στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, με διανυκτέρευση στη σπουδαία αυτή πόλη που ξεκινάει την παρουσία της την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Γνωριμία με τη μεγαλύτερη πόλη της Αφρικής, το Κάιρο, με την αρχαία ιστορία του, τις Πυραμίδες και τα ελληνορθόδοξα προσκυνήματα.
Επίσκεψη στη χερσόνησο του Σινά, εκεί που αποκαλύφθηκε ο Θεός στους ανθρώπους και το μοναδικό μοναστήρι του Θεοβαδίστου Όρους με το χαριτόβρυτο λείψανο της Αγίας Αικατερίνας.
Γνωριμία με όλα τα Πανάγια Προσκυνήματα στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων.
Και μία ανεπανάληπτη Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο καθώς ξημερώνει η Απόδοση της Εορτής του Πάσχα. Εμπειρία μοναδική να ακούς εκεί τον Αναστάσιμο Κανόνα, όπως ακριβώς και το βράδυ της Αναστάσεως.
Διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία. Μία εκδρομή που περιλαμβάνει τα πάντα. Το πιο πλήρες πρόγραμμα που μπορούμε να παρουσιάσουμε Στείλτε άμεσα e-mail για να κάνετε την εγγραφή σας πριν συμπληρωθούν οι θέσεις. holylandtours@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: