26 Ιαν 2010

Εκδρομή στην Αγία Γη 11-16 Μαρτίου 2010

Αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να βρεθείτε στην Αγία Γη το Πάσχα, τότε η εκδρομή αυτή είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα θα έχουμε την ευκαιρία να σταθούμε στην Αγία Γη στην κατανυκτικότερη περίοδο του εκκλησιαστικού έτους και χωρίς δυσκολίες να προσκυνήσουμε στα μέρη εκείνα, συμμετέχοντας στις ανεπανάληπτες ακολουθίες της περιόδου αυτής.
Η αναχώρηση θα γίνει την Πέμπτη 11 Μαρτίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει για την πρώτη μέρα προσκύνημα στον Τάφο του Αγίου Γεωργίου και γνωριμία με τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Την επόμενη μέρα θα λειτουργηθούμε στον Τάφο της Παναγίας μας στη Γεθσημανή και θα γνωρίσουμε τα προσκυνήματα της περιοχής της Ιεριχούς. Το βράδυ του Σαββάτου θα μπορέσουμε να λειτουργηθούμε στον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο να ξημερώνει η τέταρτη Κυριακή των νηστειών. Θα ακολουθήσει η ολοήμερη εκδρομή μας στην Γαλιλαία όπου θα γνωρίσουμε το Όρος Θαβώρ, την Κανά, τη Ναζαρέτ και άλλα μέρη. Την ίδια μέρα θα τελέσουμε τον αγιασμό στον Ιορδάνη ποταμό. Η προτελευταία μέρα είναι αφιερωμένη στη Βηθλεέμ και τα περίχωρά της και θα μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθούμε την περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Η επιστροφή μας στην Ελλάδα θα γίνει το πρωί της Τρίτης 16 Μαρτίου.
Αν ενδιαφέρεστε στείλτε e-mail στη διεύθυνση holylandtours@hotmail.com για να σας στείλουμε λεπτομέρειες καθώς και πιο αναλυτικό πρόγραμμα. Υπάρχουν λίγες θέσεις ακόμα διαθέσιμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: