18 Μαρ 2013

Διακαινήσιμος Εβδομάδα στα Ιεροσόλυμα


Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα στο ξεκίνημα της Μεγάλης Σαρακοστής μία νέα προσκυνηματική εκδρομή στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων για την περίοδο της Διακαινησίμου Εβδομάδας. Λίγο μετά την Κυριακή του Πάσχα θα βρεθούμε στα Ιεροσόλυμα για να ζήσουμε στιγμές μοναδικές και Αναστάσιμες. Ένα πλήρες πρόγραμμα με πολλά και ενδιαφέροντα προσκυνήματα και επιπλέον παροχές. Για τις επόμενες τρεις ημέρες και ΜΟΝΟ όσοι εγγραφούν διαδικτυακά θα αποκτήσουν την ειδική προνομιακή τιμή προσφοράς που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος. Οι θέσεις που θα διατεθούν διαδικτυακά είναι περιορισμένες. Όσοι ενδιαφέρεστε προλάβετε…

 

Πρόγραμμα 7ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους
Αγίους Τόπους 7 - 13 Μαΐου 2013




1η ΜΕΡΑ Τρίτη 7 Μαΐου 2013
Συγκέντρωση στις 08:00 στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών, διαβατηρίων και επιβίβαση στο αεροσκάφος. Πτήση με EL AL στις 10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν. Θα μεταφερθούμε στη Μονή Αγίου Γεωργίου  στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου και στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Νεομάρτυρα Φιλουμένου.   Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προσκύνημα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως (Πανάγιος Τάφος, Φρικτός Γολγοθάς, κ.α.).. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Τετάρτη 8 Μαΐου 2013
Νωρίς, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Επίσκεψη στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του, στον Ιορδάνη ποταμό (όπου θα τελεστεί η ακολουθία του αγιασμού) και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Αγίων Αποστόλων Καπερναούμ.Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
3η ΜΕΡΑ Πέμπτη 9 Μαΐου 2013
Έγερση νωρίς και μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε στο Σπήλαιο της Θείας Γεννήσεως. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και στην  Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Κατά την επιστροφή στα Ιεροσόλυμα επίσκεψη στις μονές Αγ.  Συμεών, Τιμίου Σταυρού και Τιμίου Προδρόμου στην Ορεινή. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
4η ΜΕΡΑ Παρασκευή 10 Μαΐου 2013
Το πρωί εκκλησιασμός σε κάποιο από τα μοναστήρια της Ιερουσαλήμ. Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο περίπατος στο Λόφο της Αγίας Σιών και  στην περιοχή όπου υπάρχει το Τείχος των Δακρύων. Στη συνέχεια διασχίζοντας τα δρομάκια της Παλαιάς Πόλεως και θα κάνουμε διάφορες στάσεις (Πραιτώριο, Οδό Μαρτυρίου, Σεϊδανάγια). Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
5η ΜΕΡΑ Σάββατο 11 Μαΐου 2013
Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου του Χοτζεβίτου. Μεταφορά στην περιοχή της Ιεριχούς και προσκύνημα στις μονές Σαρανταρίου Όρους, Προφήτου Ελισσαίου και Αγ. Γερασίμου Ιορδανίτου. Θα ακολουθήσει ο Αγιασμός των Υδάτων στον Ιορδάνη ποταμό, στο σημείο της Βαπτίσεως του Κυρίου. Επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη γυναικεία μονή της Βηθανίας και θα μεταφερθούμε στην κορυφή του Όρους των Ελαιών και τη Γεθσημανή για να προσκυνήσουμε τον Τάφο της Θεοτόκου αλλά και τα άλλα σημαντικά σημεία της περιοχής Δείπνο και διανυκτέρευση. Γύρω στα μεσάνυχτα προαιρετική συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως.
6η ΜΕΡΑ Κυριακή 12 Μαΐου 2013
Πρωινό στο ξενοδοχείο και το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για περίπατο στην πόλη ή μία σύντομη βόλτα με τα πόδια στις όμορφες γειτονιές της Νέας Πόλης της Ιερουσαλήμ. Δείπνο στο ξενοδοχείο.
7η ΜΕΡΑ Δευτέρα 13 Μαΐου 2013
Στις 03:00 τα ξημερώματα αναχώρηση  για το αεροδρόμιο. Μετά τον έλεγχο πτήση για Αθήνα στις 07:00, άφιξη γύρω στις 9:10 το πρωί.

Τιμή: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ (μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013). Όσοι θα στείλουν e-mail με όλα τα στοιχεία που αναγράφονται παρακάτω θα έχουν τιμή 480 ευρώ και 400 δολλαρίων Αμερικής.

Από την Πέμπτη και μετά η τιμή θα προσαρμοστεί στο κανονικό της επίπεδο των 550 ευρώ και 400 δολλαρίων Αμερικής το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.

Κερδίστε μία σημαντική έκπτωση 70 ευρώ ΜΟΝΟ για τρεις μέρες. Η προσφορά είναι μόνο διαδικτυακή.             

 

Προκαταβολή: €480 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου  
Από την προκαταβολή, ποσό 300 ευρώ, σε περίπτωση ακύρωσης από τις 05/04/13 και μετά δεν επιστρέφεται
Όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις  20 / 04 / 2013

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ - Αθήνα με EL AL, Israel Air Lines.
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο στην Παλαιά πόλη των Ιεροσολύμων  (6 βράδια).
Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί και επίσκεψη στον Άγιο Σάββα.
Φόροι αεροδρομίων. Όλα τα φιλοδωρήματα.. Αρχηγός – Συνοδός.

ΑΝΑΛΟΓΩΣ των συνθηκών και του χρόνου θα επισκεφθούμε και μικρότερα μοναστήρια εντός της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων (όπως Αγ. Χαράλαμπο, Αγ. Παντελεήμονα, Τίμιο Πρόδρομο) καθώς και εκτός των τειχών την περιοχή του Σιλωάμ (Αγ. Ονούφριος) αν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Αναλόγως των συνθηκών ενδέχεται να τροποποιηθεί μέρος του προγράμματος και της σειράς των επισκέψεων με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση των προσκυνητών. Επίσης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν επιπλέον επισκέψεις σε προσκυνήματα άγνωστα στο πλήθος των προσκυνητών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των συνεχών διακυμάνσεων στην ισοτιμία του δολλαρίου, οι τελική τιμή ενδέχεται να αυξηθεί. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί η πιθανή αύξηση θα ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ στο κόστος της εκδρομής. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ εγγραφούν διαδικτυακά ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ.


ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΣΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τα στοιχεία σας:

ΟΝΟΜΑ (Λατινικά όπως στο διαβατήριο):

ΕΠΩΝΥΜΟ (Λατινικά όπως στο διαβατήριο):

Ημ. Γέννησης:

Ημερομηνία Λήξης Διαβατηρίου:

Αριθμό Διαβατηρίου:

Τηλέφωνο (σταθερό):

Τηλέφωνο (κινητό)¨

E-mail:

ΤΑ παραπάνω στοιχεία να σταλούν στη διεύθυνση info@travelogue.gr με την ένδειξη ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΥ – ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

 

Διοργάνωση:Travelogue, travel & tourism


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ:
Για την είσοδο στο Ισραήλ τα διαβατήρια πρέπει να έχουν περιθώριο τουλάχιστον 6 μηνών. ΑΡΑ όσοι συμμετέχουν θα πρέπει τα διαβατήριά τους να λήγουν μετά τις 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013.
Εάν τα διαβατήρια λήγουν πριν τις 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εκδοθούν ΝΕΑ όσο το δυνατόν συντομότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: