22 Μαρ 2013

Λίγες ακόμα θέσεις σε μία επιπλέον εκδρομή 10-15 Απριλίου

Λίγες μόνο θέσεις έχουν μείνει στην επιπλέον εκδρομη που διοργανώνουμε μέσα στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Δείτε το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Πρόγραμμα 6ήμερης Εκδρομής στους Αγίους Τόπους 10 – 15 Απριλίου 2013
Δ’ εβδομάδα των Νηστειών

1η ΜΕΡΑ Τετάρτη 10 Απριλίου 2013
Συγκέντρωση στην Αγ. Τριάδα Πειραιώς στις 7:00 και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Πτήση με EL AL στις 10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Μεταφορά στην πόλη Νάμπλους όπου υπάρχει το Φρέαρ του Ιακώβ. Άφιξη στη Βηθλεέμ και αναλόγως του χρόνου προσκύνημα στη Ναό της Γεννήσεως. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Πέμπτη11 Απριλίου 2013
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε στην περίφημη Λαύρα του Αγ. Σάββα του Ηγιασμένου και το μοναστήρι του Αγ. Θεοδοσίου. Στη συνέχεια προσκύνημα στο Χωριό των Ποιμένων και τη Βηθλεέμ, στο σπήλαιο της Θείας Γεννήσεως. Καθ’ οδόν θα σταματήσουμε στις μονές του Τιμίου Σταυρού, του Αγ. Συμεών του Θεοδόχου και του Τιμίου Προδρόμου στην Ορεινή. Άφιξη στο ξενοδοχείο στα Ιεροσόλυμα, τακτοποίηση και ξενάγηση στον Π. Ν. της Αναστάσεως (Π. Τάφος, Φρικτός Γολγοθάς, κ.α.). Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ Παρασκευή 12 Απριλίου 2013
Νωρίς το πρωί (μετά το πρόγευμα) αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου, στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα. Προσκύνημα στις Ι. Μ. Αγ. Αποστόλων Τιβεριάδας και Αγ. Αποστόλων Καπερναούμ. Θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών σε κάποιο μοναστήρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
4η ΜΕΡΑ Σάββατο 13 Απριλίου 2013
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το μονή της Βηθανίας και στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι του Χοτζεβά. Στη συνέχεια προσκύνημα στην Ιεριχώ (Ι. Μ. του Προφήτου Ελισαίου και το μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους). Αγιασμός στον Ιορδάνη ποταμό Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου. Κατά την επιστροφή στα Ιεροσόλυμα θα επισκεφθούμε το Όρος των Ελαιών και τη Γεθσημανή. Δείπνο και ξεκούραση. Προαιρετική νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Ναό της Αναστάσεως.
5η ΜΕΡΑ Κυριακή 14 Απριλίου 2013
Ολόκληρη η μέρα θα αφιερωθεί στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ. Θα επισκεφθούμε το λόφο Σιών, την περιοχή του Τείχους των Δακρύων, θα διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου και θα προσκυνήσουμε στο Πραιτώριο και σε άλλα μοναστηράκια της πόλης. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
6η ΜΕΡΑ Δευτέρα 15 Απριλίου 2013
Στις 2:00 το πρωί έγερση, αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και πτήση στις 07:10 με EL AL για Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα στις 09:10 και μεταφορά με πούλμαν στην Αγ. Τριάδα Πειραιώς.

Τιμή συμμετοχής στα τηλέφωνα 210 4118 602 και 210 4118 640
Στην τιμή περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια με ELAL Αθήνα – Τελ Αβίβ – Αθήνα. Διαμονή για ένα βράδυ σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Βηθλεέμ και στα Ιεροσόλυμα στο ξενοδοχείο Gloria (4 νύχτες) εντός των τειχών της παλαιάς πόλης των Ιεροσολύμων, σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή. Μεταφορές – μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν κατά το πρόγραμμα. Ξεναγήσεις περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Άνοδος στο Όρος Θαβώρ με ταξί, επίσκεψη στον Άγιο Σάββα. Αρχηγός – συνοδός – ξεναγός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ τα φιλοδωρήματα, οι προαιρετικές επισκέψεις και ό,τι άλλο ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism

Δεν υπάρχουν σχόλια: