22 Ιουν 2012

Η εκδρομή μας στα Ιεροσόλυμα (21 και 22 Ιουνίου 2012)

Με τη βοήθεια του Θεού βρισκόμαστε από χθες στην Αγία Πόλη της Ιερουσαλήμ μαζί με μία ομάδα προσκυνητών. Μαζί μας είναι ο π. Αναστάσιος Λιακόσταυρος από τον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Νέου Φαλήρου. Στην Αγία Γη φθάσαμε χθες (21 Ιουνίου) το μεσημέρι. Ο καιρός είναι υπέροχος. Ζέστη υποφερτή κατά τη διάρκεια της ημέρας και δροσιά το βράδυ. Ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από τις δύο πρώτες μέρες της εκδρομής μας...





Σύντομη δέηση κατά την πρώτη μας στάση στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου (Λύδδα), Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Στο προσκύνημα του Φρέατος του Ιακώβ, αφού κάναμε δέηση, προσκυνήσαμε το σκήνωμα του Αγίου Φιλουμένου και ήπιαμε νερό από το πηγάδι (Πέμπτη 21 Ιουνίου)

Στην αυλή της Μονής, αφού μας προσφέρθηκε καφεδάκι, μείναμε για λίγη ώρα και ακούσαμε τον ηγούμενο π. Ιουστίνο να μας μιλάει για την ιστορία του Φρέατος τυο Ιακώβ, για τις θαυμαστές παρεμβάσεις του Αγίου Φιλουμένου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το προσκύνημα μέχρι σήμερα... (21 Ιουνίου 2012)

Η ομάδα των προσκυνητών με τον Μακ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων στην αίθουσα του θρόνου κατά τη σημερινή μας επίσκεψη στο Πατριαρχείο (Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια: