16 Μαΐ 2012

Νέα εκδρομή στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων (21 με 26 Ιουνίου 2012)

Επειδή η εκδρομή μας για την εορτή της Αναλήψεως έχει ήδη συμπληρωθεί και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετούς για επανάληψη της εκδρομής τον Ιούνιο, ανακοινώνουμε την ακόλουθη εκδρομή στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων: 21 με 26 Ιουνίου. Λίγες μέρες μετά την νέα  εκλογική αναμέτρηση για να μπορέσει όποιος θέλει να συμμετάσχει χωρίς άγχος. Επειδή ήδη υπάρχει λίστα αναμονής - προεγγραφών, όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει άμεσα να δηλώσετε συμμετοχή γιατί θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο θα είναι ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη εκδρομή (σε πείσμα των καιρών και των αυξήσεων). Στην εκδρομή μας αυτή δεν θα διατεθούν μονόκλινα δωμάτια.


Πρόγραμμα 6ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους
Αγίους Τόπους 21 – 26 Ιουνίου  20121η ΜΕΡΑ Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012
Συγκέντρωση στις 08:00 στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών, διαβατηρίων και επιβίβαση στο αεροσκάφος. Πτήση με EL AL στις  10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. . Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Νεομάρτυρα Φιλουμένου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012
Επισκέψεις στο Λόφο Σιών, στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και προσκύνημα στα μοναστήρια της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων (Πραιτώριο, Οδό του Μαρτυρίου, Γεθσημανή, κ.α.). Ελεύθερος χρόνος στην Πόλη. Δείπνο και ξεκούραση.
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 23 Ιουνίου 2012
Πρωινό και στις 6:30 αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα δούμε και τον Ιορδάνη ποταμό. Κατά την επιστροφή στάση στη Βηθανία. Άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο. Γύρω στα μεσάνυχτα (προαιρετικά) νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο.
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 24 Ιουνίου 2012
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο  μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και την  Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και στη συνέχεια επίσκεψη στις Μονές Αγίου Συμεών, Τιμίου Σταυρού. Δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012
Νωρίς το πρωί, θα μεταβούμε στην περιοχή της της Ιεριχούς όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισαίου και το μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους. Επίσκεψη στη συνέχεια στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στο Όρος των Ελαιών. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Δείπνο και ξεκούραση.
6η ΜΕΡΑ Τρίτη 26 Ιουνίου 2012
Στις 3:00 μετά  τα μεσάνυχτα αναχώρηση από το ξενοδοχείο Άφιξη στο αεροδρόμιο για έλεγχο και στις 07:10 το πρωί  πτήση με EL AL για Αθήνα. Άφιξη στις 9:00.

Τιμή: € 680
Προκαταβολή: €350 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου.
Όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις  08 / 06 / 2012

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ – Αθήνα με El Al.
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο: Gloria στην Παλαιά Πόλη των  Ιεροσολύμων (5 βράδια)
Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί και μεταφορά στον Άγιο Σάββα με μικρά πούλμαν
Φόροι αεροδρομίων. Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται: επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής). Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 10 Μαΐου 2012

Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 210 4118640 και 210 4118602  Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Για την κατοχύρωση της θέσης είναι απαραίτητη η προκαταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: