2 Μαΐ 2012

Διαβάστε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της εορτής της Αναλήψεως στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων.


Πρόγραμμα 6ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους

Αγίους Τόπους 22 - 28 Μαΐου 2012

1η ΜΕΡΑ Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 Στις 7:00 το πρωί συγκέντρωση στον Ι.Ν.Αγ. Τριάδος Πειραιώς και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων, αποσκευών, διαβατηρίων και πτήση με ELAL στις 10:30 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Νεομάρτυρα Φιλουμένου. Άφιξη στην Ιερουσαλήμ, όπου θα γνωρίσουμε τα προσκυνήματα του Ναού της Αναστάσεως (Πανάγιος Τάφος, Φρικτός Γολγοθάς, κ.α.) Τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο.

2η ΜΕΡΑ Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 (της Αναλήψεως)

Το πρωί θα μεταφερθούμε στο Όρος των Ελαιών για τη Θεία Λειτουργία στον τόπο της Αναλήψεως του Κυρίου. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην Ιερουσαλήμ και θα κάνουμε τον περίπατό μας στο λόφο της Αγίας Σιών, στην περιοχή του Τείχους των Δακρύων και θα κατευθυνθούμε προς το Πραιτώριο και την Οδό του Μαρτυρίου. Θα ακολουθήσει η γνωριμία μας με τα μικρότερα μοναστήρια της πόλης. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

3η ΜΕΡΑ Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Νωρίς, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, στην Κανά, στο όρος Θαβώρ, στον Ιορδάνη ποταμό και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Αγίων Αποστόλων Καπερναούμ. Στάση και στην Ι.Μ. Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτου. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.

4η ΜΕΡΑ Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιοχή της Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε στο Σπήλαιο της Θείας Γεννήσεως. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και στην Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Επιστρέφοντας θα προσκυνήσουμε στις μονές: Αγίου Συμεών, Τιμίου Σταυρού και Τιμίου Προδρόμου στην Ορεινή. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στη νυχτερινή Θ. Λειτουργία στον Παν. Τάφο.

5η ΜΕΡΑ Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Μετά το πρωινό επίσκεψη στις μονές Σαρανταρίου Όρους και Προφήτου Ελισσαίου. Επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη Βηθανία και τη Γεθσημανή. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Στις 03:00 τα ξημερώματα αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Μετά τον έλεγχο πτήση για Αθήνα στις 07:00, άφιξη γύρω στις 9:00 στο αεροδρόμιο της Αθήνας και μεταφορά στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Πειραιώς.



Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism


Τιμή: € 680
Το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ - Αθήνα με EL AL. Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο: Gloria στην Παλαιά πόλη των Ιεροσολύμων (5 βράδια).  Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις. Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί. Μεταφορά με μικρά πούλμαν στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Φόροι αεροδρομίων. Ταξιδιωτική Ασφάλιση. Αρχηγός – Συνοδός.  ΔΕΝ περιλαμβάνονται: Οι προαιρετικές επισκέψεις, οι είσοδοι σε χώρους που έχουν χρέωση και τα φιλοδωρήματα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 210 4118 640 και 210 4118 602

Δεν υπάρχουν σχόλια: