29 Ιαν 2011

Πρόγραμμα νέας εκδρομής στην Αγία Γη (17 - 22 Μαρτίου 2011)

Δυστυχώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δεν μπορούμε να αναρτήσουμε βίντεο από το τελευταίο μας ταξίδι στην Αγία Γη. Στις επόμενες μέρες όμως θα αναρτήσουμε φωτογραφίες από αυτό το ταξίδι. Επειδή το ενδιαφέρον του κόσμου υπήρξε πολύ μεγάλο για τις εκδρομές μας στην Αγία Γη, διοργανώνουμε μία ακόμα από τις 17 έως τις 22 Μαρτίου 2011.

Πρόγραμμα 6ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους
Αγίους Τόπους 17 – 22 Μαρτίου 20111η ΜΕΡΑ Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011
Συγκέντρωση στις 07:30 στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Πειραιώς και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών, διαβατηρίων και επιβίβαση στο αεροσκάφος. Πτήση με EL AL στις 10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011
Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε τη Βηθανία και την περιοχή της της Ιεριχούς όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισαίου και το μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους. Επίσκεψη στη συνέχεια στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ και το Όρος των Ελαιών. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 19 Μαρτίου 2011
Επισκέψεις και προσκύνημα στα μοναστήρια της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων (Πραιτώριο, Οδό του Μαρτυρίου, Γεθσημανή,κ.α.). Ελεύθερος χρόνος στην Πόλη. Δείπνο και ξεκούραση. Νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο.
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 20 Μαρτίου 2011
Στις 7:00, μετά το πρωινό, αναχώρηση (με όλες τις αποσκευές μας) για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα δούμε και τον Ιορδάνη ποταμό. Αργά το βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο στη Βηθλεέμ και δείπνο.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και την Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως (προαιρετική) επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και στη συνέχεια επίσκεψη στις Μονές Αγίου Συμεών, Τιμίου Σταυρού. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος, δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.
6η ΜΕΡΑ Τρίτη 22 Μαρτίου 2011
Στις 3:00 μετά τα μεσάνυχτα αναχώρηση από το ξενοδοχείο Άφιξη στο αεροδρόμιο για έλεγχο και στις 07:00 το πρωί πτήση με EL AL για Αθήνα. Μεταφορά στην Αγία Τριάδα Πειραιώς.


Τιμή: €750

Προκαταβολή: €350 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου. Η προκαταβολή σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται.
Όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 25 / 02 / 2011

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ – Αθήνα με El Al.
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο στην Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων (3 βράδια) και σε ξενοδοχείο στη Βηθλεέμ (2 βράδια)
Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί
Φόροι αεροδρομίων. Ταξιδιωτική Ασφάλιση. Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ περιλαμβάνεται η προαιρετική εκδρομή στον Αγ. Σάββα, επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής).
Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 25 Ιανουαρίου 2011

Πληροφορίες και Εγγραφές στο ραδιοφωνικό σταθμό Πειραϊκή Εκκλησία
210 4118640 και 210 4118602
Θέσεις περιορισμένες

2 σχόλια:

despoina είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Οδοιπορικό στην Αγία Γη είπε...

Για ό,τι θέλετε μπορείτε να στέλνετε mail στο holylandtours@hotmail.com