7 Ιουλ 2010

Travelogue, travel and tourism


Travelogue travel & tourism
Προσκυνηματικές Εκδρομές στην Αγία Γη

Το Travelogue δεν είναι ένα ακόμα ταξιδιωτικό γραφείο. Είναι όραμα, επιθυμία και αγάπη για τον προσκυνηματικό τουρισμό στην Αγία Γη. Είναι η μισή καρδιά μας που έμεινε στα Ιεροσόλυμα από το 1989, όταν για πρώτη φορά τα επισκεφθήκαμε. Travelogue σημαίνει Οδοιπορικό, αυτή είνει η ερμηνεία του - μετάφραση στα Ελληνικά.
Δεν διοργανώνουμε ταξίδια, αλλά προσκυνηματικές εκδρομές με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό τόσο στους ταξιδιώτες που συμμετέχουν όσο και στα μέρη που επισκεπτόμαστε. Δεν θυσιάζουμε την ποιότητα της εμπειρίας, αλλά προσπαθούμε όσο μπορούμε να δημιουργήσουμε βιώματα… Κάθε μας εκδρομή είναι διαφορετική, αλλά πάντοτε ο γνώμονας είναι ίδιος και κοινός: να ωφελήσουμε τις ψυχές μας περπατώντας την Αγία Γραφή, τα μέρη δηλαδή όπου διαδραματίστηκαν τα κορυφαία γεγονότα της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης και να κερδίσουμε από την σύντομη παραμονή μας στην Αγία Γη και από την επικοινωνία και συναναστροφή μας με τους πατέρες που διακονούν εκεί.
Κάθε εκδρομή προετοιμάζεται με φροντίδα και πάντοτε σε συνεργασία με κάποια ενορία, μονή ή άλλο επίσημο φορέα για να επιτύχουμε τη διπλή εξασφάλιση της ουσιαστικής ποιότητας. Αν σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε την Αγία Γη στο μεγαλείο της, τότε σας καλούμε να έρθετε μαζί μας σε κάποια εκδρομή. Για ό,τι χρειαστείτε, τηλεφωνήστε μας στο 211 012 3391 ή στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση holylandtours@hotmail.com
Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: