6 Μαΐ 2015

Απόδοση του Πάσχα και Ανάληψη στα Ιεροσόλυμα του Αιγαίου!!!

Μία μοναδική ευκαιρία για όποιον το επιθυμεί και μπορεί να ταξιδέψει μαζί μας... Σε ένα από τα πιο όμορφα και ευλογημένα νησιά της Πατρίδας μας, εκεί που ο Αγαπημένος μαθητής Ιωάννης βίωσε και μας παρέδωσε το τελευταίο βιβλίο της Αγίας Γραφής, σας καλούμε να ταξιδέψουμε για να κλείσουμε την αναστάσιμη περίοδο.
Απόδοση του Πάσχα στην Πάτμο! Στα Ιεροσόλυμα του Αιγαίου. Μοναδική ευκαιρία για 8 ακόμα προσκυνητές, αφού μόνο 8 θέσεις υπάρχουν ακόμα. Ελάτε να γνωρίσουμε το Ιερό Νησί της Αποκάλυψης με την μεγάλη πνευματική ιστορία του. Να προσκυνήσουμε στο Σπήλαιο, να γνωρίσουμε το Μεγάλο Μοναστήρι και να προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Οσίου Χριστοδούλου, να επισκεφθούμε την Παναγία του Χάρου στους Λειψούς, να ζήσουμε την χαρά της Αναστάσεως στις κατανυκτικές ακολουθίες της Αποδόσεως του Πάσχα και την επόμενη μέρα της Αναλήψεως, να γνωρίσουμε φυσικές ομορφιές και πνευματικούς θησαυρούς της Πάτμου....
Μία ευκαιρία ανεπανάληπτη... Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 211 012 3391

Πρόγραμμα Προσκυνηματικής Εκδρομής στην Ιερά Νήσο Πάτμο 18 με 22 Μαΐου 2015

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015
Από το λιμάνι του Πειραιά (προβλήτας Ε1), επιβίβαση στο BLUE STAR 1, τακτοποίηση και απόπλους στις 19:00. Άφιξη στην Πάτμο στις 03:15 τα ξημερώματα, μεταφορά στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.
Τρίτη 19 Μαΐου 2015
Μετά το πρωινό εκδρομή με καραβάκι στους Λειψούς για προσκύνημα στην Παναγία του Χάρου. Ελεύθερος χρόνος στο νησί (για γεύμα ή μπάνιο). Αργά το μεσημέρι επιστροφή στην Πάτμο. O υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος στη Σκάλα.
Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 (Απόδοση του Πάσχα)
Πρωινή Θεία Λειτουργία στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Επίσκεψη στο μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, στην Παναγία τη Διασώζουσα και τη μεγάλη μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Μεταφορά για προαιρετικό γεύμα και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη Σκάλα.
Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 (Ανάληψη)
Θεία Λειτουργία στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού Μητρός του Ηγαπημένου. Μικρή οδική περιήγηση στο νησί μέχρι τον Κάμπο. Ελεύθερος χρόνος στην Χώρα ή χρόνος για μπάνιο σε κάποια παραλία.  Στις 23:55 το πλοίο BLUE STAR 1 αναχωρεί από την Πάτμο για Πειραιά.
Παρασκευή 22 Μαΐου 2015
Άφιξη στον Πειραιά στις 08:05 το πρωί.

Κόστος συμμετοχής: 200 ευρώ το άτομο (προσφορά μέσω διαδικτύου. Πρέπει να αναφέρετε που είδατε την καταχώρηση για την εκδρομή, για να ισχύσει η τιμή)

Η τιμή περιλαμβάνει:
Εισιτήριο πλοίου: Πειραιάς – Πάτμος  σε οικονομική θέση και Πάτμος – Πειραιάς σε 2κλινη εσωτερική καμπίνα ΑΒ2.
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στην Πάτμο
Επίσκεψη με καραβάκι στους Λειψούς (Παναγία του Χάρου)
Μετακινήσεις με πούλμαν στη Πάτμο σύμφωνα με το πρόγραμμα

ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Όλα τα γεύματα (μόνο το πρωινό είναι στην τιμή). Είσοδοι σε χώρους που έχουν χρέωση (μουσεία).
Φιλοδωρήματα

Καλέστε σήμερα στο 211 012 3391. Οι θέσεις που έχουν μείνει είναι μόλις 8...
Διοργάνωση Travelogue, travel & tourism

Δεν υπάρχουν σχόλια: