9 Ιαν 2015

Εκδρομή στα Ιεροσόλυμα στο ξεκίνημα του Τριωδίου

Καλή και Ευλογημένη Νέα Χρονιά

Ας είναι το 2015 πραγματικά ευλογημένο και ας κάνουμε όλοι μας το καλύτερο που μπορούμε. Εμείς, έχοντας πάντα ως στόχο την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους προσκυνητές της Αγίας Γης και αισθανόμενοι την ανάγκη που όλοι νιώθουν να επισκεφθούν τα Πανάγια Προσκυνήματα, ετοιμάζουμε την νέα μας εκδρομή στο ξεκίνημα του Τριωδίου. Στην πιο όμορφη περίοδο του έτους, καθώς η Εκκλησία προετοιμάζει όλους μας για την είσοδο στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, μακριά από τα συνηθισμένα μασκαρέματα και τα καρναβάλια, σας προσκαλούμε όλους να επισκεφθούμε την Αγία Γη των Ιεροσολύμων από 5 έως 9 Φεβρουαρίου. Πλήρες πρόγραμμα επισκέψεων και δυνατότητα μετοχής στις ιερές ακολουθίες. Σε μία χρονική περίοδο που όλα γύρω μας δυσκολεύουν, εμείς στρέφουμε την ύπαρξή μας στον μόνο Σωτήρα, στον Κύριο και Θεό μας. Σας περιμένουμε όλους, αν και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες. Δηλώσεις συμμετοχής στο 211 012 3391 και στο info@travelogue.gr  

Πρόγραμμα 5ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους
Αγίους Τόπους 5 – 9 Φεβρουαρίου 2015

 
1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015
Συγκέντρωση στις 7:30 στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων, αποσκευών και διαβατηρίων. Πτήση με EL AL στις 10:10 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου.  Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Φιλουμένου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Π. Ν. της Αναστάσεως, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015
Στις 06:30, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα σταματήσουμε και στην Ι.Μ. Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτη. Αργά το βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο.
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015
Νωρίς το πρωί αναχώρηση για την Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στις  μονές των Ποιμένων, του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου και του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Στη συνέχεια επίσκεψη στις Μονές Αγίου Συμεών, Τιμίου Σταυρού. Δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική νυχτερινή Θ. Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015
Μετά το πρωινό, στις 8:00 αναχώρηση για τη Βηθανία, την Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου του Χοτζεβίτου και τα μοναστήρια της Ιεριχούς (Πρ. Ελισαίου και Σαρανταρίου Όρους). Επίσκεψη στον Ιορδάνη Ποταμό και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη Γεθσημανή. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015
Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Πραιτώριο και την Οδό του Μαρτυρίου και αναλόγως των συνθηκών επίσκεψη στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ή σε άλλα μικρότερα μοναστήρια της πόλης. Ελεύθερος χρόνος και στις 15:00 αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Έλεγχος και στις 19:00 πτήση επιστροφής για Αθήνα. Άφιξη στις 21:10 περίπου.

Τιμή: € 650    
Για να θεωρείται κανονική και οριστική η εγγραφή και η δέσμευση της θέσης απαιτείται προκαταβολή: €300 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου.
Όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις  23/ 01 / 2015
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ - Αθήνα με EL AL
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο στην Παλαιά Πόλη των  Ιεροσολύμων (4 βράδια)  με 4 προγεύματα και 4 δείπνα στο ξενοδοχείο. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις. Μεταφορές, μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί και μεταφορά στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα Φόροι αεροδρομίων. Αρχηγός – Συνοδός.

 
ΔΕΝ περιλαμβάνονται: επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Επίσης πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής).Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 20 Δεκεμβρίου 2014.                                                                                   Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ
Για την είσοδο στο Ισραήλ τα διαβατήρια πρέπει να έχουν περιθώριο τουλάχιστον 6 μηνών. ΑΡΑ όσοι συμμετέχουν θα πρέπει τα διαβατήριά τους να λήγουν μετά τις 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015. Εάν τα διαβατήρια λήγουν πριν τις 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εκδοθούν ΝΕΑ όσο το δυνατόν συντομότερα!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Στο αεροσκάφος επιτρέπεται να παραδοθεί μόνο μία αποσκευή κατ’ άτομο συνολικού βάρους μέχρι 23 κιλών. Επιπλέον αποσκευή χρεώνεται από την εταιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: