7 Αυγ 2012

Η Κοίμηση της Θεοτόκου στα Ιεροσόλυμα (υπάρχουν θέσεις ακόμα)

Μετά την συμπλήρωση των θέσεων για την εκδρομή μας στην Αγία Γη για την εορτή της Μεταμορφώσεως, ανακοινώνουμε πως υπάρχουν θέσεις στην εκδρομή μας στην Αγία Γη για τους εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (23-29 Αυγούστου 2012).
Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά στη συνέχεια και αν θέλετε και εσείς να βρεθείτε στη συγκινητική νυχτερινή λιτανία της εικόνας της Θεοτόκου, να ακούσετε τα εγκώμια της Παναγιας μας δίπλα στον Τάφο της και να γνωρίσετε από κοντά όλα τα Πανάγια Προσκυνήματα, τότε δηλώστε συμμετοχή στο 211 012 3391 ή στείλτε mail στο info@travelogue.gr Υπάρχουν λίγες ακόμα κενές θέσεις!

 
Πρόγραμμα 7ήμερης Εκδρομής στους Αγίους Τόπους 23 – 29 Αυγούστου 2012




1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 8:00 π. μ. και πτήση με EL AL στις 10:35 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Νεομάρτυρα Φιλουμένου Άφιξη στα Ιεροσόλυμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012
Το πρωί γνωριμία με τα προσκυνήματα της Παλαιάς πόλης των Ιεροσολύμων. Θα επισκεφθούμε τα μικρότερα μοναστήρια της ππόλης, θα διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου, θα γνωρίσουμε το Πραιτώριο και θα επισκεφθούμε την περιοχή της Γεθσημανής. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση. Το βράδυ νυχτερινή λειτουργία στο μετόχι της Γεθσημανή, απέναντι από τον Ναό της Αναστάσεως, για όποιον το επιθυμεί. 
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 25 Αυγούστου 2012
Τις πρώτες πρωινές ώρες συμμετοχή στην λιτανεία της Θαυματουργού εικόνας της Θεοτόκου από το Μετόχι ως τον Τάφο της στη Γεθσημανή. Επιστροφή για πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και το μοναστήρι του Αγίου Θεοδοσίου. Στη συνέχεια προσκύνημα στο Χωριό των Ποιμένων και τη Βηθλεέμ, στο σπήλαιο της Θείας Γεννήσεως. Επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στις μονές του Τιμίου Σταυρού, του Αγ. Συμεών του Θεοδόχου και του Τιμίου Προδρόμου στην Ορεινή.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 26 Αυγούστου 2012
Νωρίς το πρωί (μετά το πρόγευμα) αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου, στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα. Αγιασμός. (Προαιρετική βαρκάδα στη λίμνη της Τιβεριάδας). Προσκύνημα στις Ι. Μ. Αγ. Αποστόλων Τιβεριάδας και Αγ. Αποστόλων Καπερναούμ. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012
Μετά το πρωινό, μεταφορά στη Γεθσημανή για την ακολουθία των Εγκωμίων της Θεοτόκου. Στη συνέχεια προσκύνημα στην Ιεριχώ (Ι. Μ. του Προφήτου Ελισαίου και το μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους). Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στο γυναικείο μοναστήρι της Βηθανίας και το Όρος των Ελαιών. Δείπνο και διανυκτέρευση.
6η ΜΕΡΑ Τρίτη 28 Αυγούστου 2012
Η Κοίμηση της Θεοτόκου. Συμμετοχή στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Τάφο της και η υπόλοιπη μέρα ελεύθερη για περιήγηση στην Παλαιά πόλη των Ιεροσολύμων. Το απόγευμα περίπατος στην περιοχή του Τείχους των Δακρύων και το Λόφο της Αγίας Σιών. Δείπνο στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.
7η ΜΕΡΑ Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012
Στις 2:00 το πρωί έγερση, αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και πτήση στις 07:10 με EL AL για Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα στις 09:10.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο €770  σε δίκλινο δωμάτιο

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια με ELAL Αθήνα – Τελ Αβίβ – Αθήνα. Διαμονή σε ξενοδοχείο  (6 νύχτες) εντός των τειχών της παλαιάς πόλης των Ιεροσολύμων, σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή. Μεταφορές – μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν κατά το πρόγραμμα.  Ξεναγήσεις περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Άνοδος στο Όρος Θαβώρ με ταξί, επίσκεψη στον Άγιο Σάββα. Αρχηγός – συνοδός – ξεναγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ τα φιλοδωρήματα, οι προαιρετικές επισκέψεις και ό,τι άλλο ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism




Δεν υπάρχουν σχόλια: