14 Νοε 2011

Νέα Προσκυνηματική Εκδρομή στα Ιεροσόλυμα, Ιανουάριος 2012

Μία ακόμα εκδρομή προετοιμάζεται για τα Ιεροσόλυμα τον Ιανουάριο του 2012. Πληροφορίες και εγγραφές στο ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας, στα τηλέφωνα 210 4118602 και 210 4118640.

Πρόγραμμα 5ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους Αγίους Τόπους 26 -30 Ιανουαρίου 2012

1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012
Άφιξη στις 08:30 στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών, διαβατηρίων και επιβίβαση στο αεροσκάφος. Πτήση με EL AL στις 10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 27 Ιανουαρίου2012
Στις 7:00, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα δούμε και τον Ιορδάνη ποταμό. Αργά το βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο.
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012
Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το Φρέαρ του Ιακώβ και την περιοχή της Ιεριχούς όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισαίου και το μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους. Επίσκεψη στη συνέχεια στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη Βηθανία και τη Γεθσημανή. Δείπνο και διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και την Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και στη συνέχεια επίσκεψη στις Μονές Αγίου Συμεών, Τιμίου Σταυρού. Δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012
Επισκέψεις στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο και προσκύνημα στα μοναστήρια της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων (Πραιτώριο, Οδό του Μαρτυρίου,κ.α.). Ελεύθερος χρόνος και στις 14:00 αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Έλεγχος και στις 18:00 πτήση επιστροφής για Αθήνα.

Τιμή: 730 ευρώ

Προκαταβολή: €350 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου.
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ - Αθήνα με EL AL.
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο στην Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων (4 βράδια).
Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις. Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί και η μεταφορά στον Άγιο Σάββα . Φόροι αεροδρομίων. Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται: επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής). Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 20 Οκτωβρίου 2012

Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism

Δεν υπάρχουν σχόλια: