31 Δεκ 2010

24 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου 2011 εκδρομή (προσφορά) στην Αγία Γη

Στην εκπνοή του 2010 και στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς ευχόμαστε σε όλους κάθε καλό και ευλογία. Προσπαθώντας να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ουσιαστικές προσκυνηματικές εκδρομές στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων και θέλοντας να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν ξαναβρεθεί στα μέρη αυτά να αξιωθούν να πάνε, σας παρουσιάζουμε το παρακάτω πρόγραμμα σε μία πραγματική τιμή προσφοράς.  
Λίγο πριν αρχίσει η Μεγάλη Σαρακοστή, σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε μαζί με το ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας στα Πανάγια Προσκυνήματα, από 24 Φεβρουαρίου μέχρι και την 1 Μαρτίου 2001.
Πρόκειται για μία μοναδική εκδρομή με χαμηλό κόστος που προσφέρεται στους ακροατές του ραδιοφώνου που μιλάει στην ψυχή μας και περιλαμβάνει επίσκεψη σε όλα τα προσκυνήματα, προσφέροντας παράλληλα στο στθμό και μία σημαντική οικονομική ενίσχυση.
Στο κόστος της εκδρομής περιλαμβάνονται όλα όσα θα διαβάσετε παρακάτω. Η τιμή είναι 750 ευρώ το άτομο. Βιαστείτε και δηλώστε συμμετοχή. Οι θέσεις είναι λίγες και η τιμή είναι ειδικής προσφοράς. Διαδόστε το και σε άλλους και δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο δυαντόν στα τηλέφωνα του σταθμού: 210 4118602 και 210 4118640.


Πρόγραμμα 6ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους
Αγίους Τόπους 24 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2011

1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2010
Συγκέντρωση στις 07:30 στην Αγία Τριάδα Πειραιώς και μεταφορά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών, διαβατηρίων και πτήση για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2010
Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε τη Βηθανία και την περιοχή της της Ιεριχούς όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισαίου και το μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους. Επίσκεψη στη συνέχεια στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ και το Όρος των Ελαιών. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2010
Επισκέψεις και προσκύνημα στα μοναστήρια της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων (Πραιτώριο, Οδό του Μαρτυρίου, κ.α.). Ελεύθερος χρόνος στην Πόλη. Δείπνο και ξεκούραση
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2010
Νωρίς, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Αγίων Αποστόλων Καπερναούμ. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2010
Έγερση νωρίς και μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιοχή της Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε στο μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και στην Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως (προαιρετική) επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και στη συνέχεια προσκύνημα στη Βηθλεέμ στο Σπήλαιο της Θείας Γεννήσεως. Επίσκεψη στις Μονές Αγίου Συμεών, Τιμίου Σταυρού. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος, δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.
6η ΜΕΡΑ Τρίτη 1η Μαρτίου 2010
Στις 3:00 μετά τα μεσάνυχτα αναχώρηση από το ξενοδοχείο Άφιξη στο αεροδρόμιο για έλεγχο και πτήση για Αθήνα. Μεταφορά με πούλμαν στην Αγία Τριάδα Πειραιώς.

Τιμή: €750
Προκαταβολή: €350 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου.
Όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 14 / 02 / 2011
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ – Αθήνα
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο (στην Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων - 5 βράδια).
Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί
Φόροι αεροδρομίων. Ταξιδιωτική Ασφάλιση. Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ περιλαμβάνεται η προαιρετική εκδρομή στον Αγ. Σάββα, επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής).
Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 30 Δεκεμβρίου 2010