8 Οκτ 2016

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και τον Άγιο Παΐσιο

Καθώς πλησιάζει η εορτή του Αγίου Δημητρίου, προετοιμάσαμε μία προσκυνηματική εκδρομή στην υπέροχη Θεσσαλονίκη για να προσκυνήσουμε τον πολυούχο Άγιο Μυροβλήτη, αλλά και για να προσκυνήσουμε στον τάφο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Πρόκειται για μια καθαρά προσκυνηματική εκδρομή, με διαμονή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αρκετές ευλογίες στο πρόγραμμά της.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:



Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016
Αναχώρηση από τον Άλιμο με πούλμαν στις 07:00 το πρωί και (μετά από τις σύντομες στάσεις στη διαδρομή) άφιξη το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Σύντομη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (αναλόγως του χρόνου) και ελεύθερος χρόνος για γεύμα στο κέντρο της πόλης. Μεταφορά στη Σουρωτή και το Ησυχαστήριο του Αγίου Ιώαννου του Θεολόγου, όπου θα προσκυνήσουμε το λείψανο του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη και τον Τάφο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και ελεύθερος χρόνος.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016
Πρωινός εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό. Μετά την αναχώρηση από το ξενοδοχείο θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Αγίας Θεοδώρας στο κέντρο της πόλης. Μεταφορά στην Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ του Σύρου στην Κονταριώτισσα της Κατερίνης και επιστροφή με σύντομες στάσεις στον Άλιμο αργά το βράδυ.

Κόστος συμμετοχής: 110 €
το άτομο σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό

Περιλαμβάνονται:
- Οι μετακινήσεις με λεωφορείο, όπως ορίζει το διήμερο πρόγραμμα.
- Μία διανυκτέρευση και πρωινό στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN στη Θεσσαλονίκη.
- Αρχηγός Συνοδός.
Δηλώσεις συμμετοχής: Η δήλωση συμμετοχής καθίσταται ενεργή μόνο με την κατάθεση της προκαταβολής. Οι εγγραφές με πλήρη εξόφληση του κόστους. Οι θέσεις είναι περιορισμένες (50) και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες: 2109802260 - 6938308943
Η εκδρομή πραγματοποιείται με την ενορία Αγίου Νικολάου Αλίμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: