27 Οκτ 2014

Εκδρομή στην Αγία Γη για την εορτή του Αγίου Φιλουμένου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με τη βοήθεια του Θεού προετοιμάζουμε την εκδρομή μας στην Αγία Γη για την εορτή του Αγίου Φιλουμένου. Με ειδική τιμή για την επόμενη εβδομάδα. Δείτε το πρόγραμμα που ακολουθεί και δηλώστε συμμετοχή στο 211 0123391 ή στο info@travelogue.gr
Σας περιμένουμε για να βρεθούμε όλοι μαζί στο μαρτυρικό προσκύνημα του Φρέατος του Ιακώβ ανήμερα της εορτής του Νέου Ιερομάρτυρα της Εκκλησίας μας.

 
Πρόγραμμα 5ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους
Αγίους Τόπους 27 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου  2014

1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014
Συγκέντρωση στις 08:00 στο αεροδρόμιο. Πτήση με EL AL στις  10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και επίσκεψη στο Όρος των Ελαιών και στη Γεθσημανή. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014
Νωρίς το πρωί, θα μεταβούμε στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου του Χοτζεβίτου και στην περιοχή της Ιεριχούς όπου βρίσκονται οι μονές Προφήτου Ελισαίου και Σαρανταρίου Όρους. Επίσκεψη στον Ιορδάνη Ποταμό για την ακολουθία του Αγιασμού και μεταφορά στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και τη Μονή Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Στη συνέχεια επίσκεψη στο  μοναστήρι που βρίσκεται στο χωριό των Ποιμένων και στην Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014
Νωρίς το πρωί, θα μεταβούμε στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Νεομάρτυρα Φιλουμένου και να συμμετάσχουμε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής  του Αγίου. Επιστροφή στα Ιεροσόλυμα. Δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική μεταμεσονύχτια Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο.
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014
Πρωινό και στις 6:30 αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ. Κατά την επιστροφή στάση στην Ι . Μ. Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτου. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014
Μετά το πρωινό περίπατος στο λόφο της Σιών, την Οδό του Μαρτυρίου και το Πραιτώριο. Αναλόγως των συνθηκών πιθανότητα επίσκεψης στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Ελεύθερος χρόνος και στις 14:00 αναχώρηση για το αεροδρόμιο, με στάση στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου. Στις 18:30 πτήση επιστροφής για Αθήνα. Άφιξη στις 20:30 περίπου.
Τιμή: € 640
Προκαταβολή: €300 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου. Όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις  10 / 11 / 2014
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ – Αθήνα με EL AL.
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο στην Παλαιά Πόλη των  Ιεροσολύμων (4 βράδια) με ημιδιατροφή (4 προγεύματα και 4 δείπνα). Ξεναγήσεις και περιηγήσεις. Μεταφορές, μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί και μεταφορά στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα με μικρά πούλμαν Φόροι αεροδρομίων. Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται: επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής). Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 30 Ιουλίου 2014.

Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism

Δεν υπάρχουν σχόλια: