17 Φεβ 2014

Κυριακή της Ορθοδοξίας στα Ιεροσόλυμα

Νέα προσκυνηματική εκδρομή ετοιμάζουμε για την Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Ιερουσαλήμ. Το ξεκίνημα της Μεγάλης Σαρακοστής θέλουμε να το περάσουμε στην Αγία Γη, προετοιμαζόμενοι για την μεγάλη εορτή του Πάσχα. Διαβάστε το πρόγραμμα που ακολουθεί και αύριο θα βρείτε και την τιμή. Αν σας ενδιαφέρει να προκρατήσετε θέση, στείλτε από σήμερα mail με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο info@travelogue.gr 



Πρόγραμμα 5ήμερης Εκδρομής στους Αγίους Τόπους 6 – 10 Μαρτίου 2014
Α’ εβδομάδα των Νηστειών – Κυριακή της Ορθοδοξίας

1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014
Συγκέντρωση στις 8:00 στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Πτήση με EL AL στις 10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Μεταφορά στην πόλη Νάμπλους όπου υπάρχει το Φρέαρ του Ιακώβ. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο. Στη συνέχεια ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως (Πανάγιος Τάφος, Φρικτός Γολγοθάς, κ.α.). Διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014
Νωρίς το πρωί (μετά το πρόγευμα) αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου, στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα. Προσκύνημα στις Ι. Μ. Αγ. Αποστόλων Τιβεριάδας και Αγ. Αποστόλων Καπερναούμ. Θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία των Α’ Χαιρετισμών σε κάποιο μοναστήρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 8 Μαρτίου 2014
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το μονή της Βηθανίας και στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι του Χοτζεβά. Ακολουθεί προσκύνημα στην Ιεριχώ (Ι. Μ. του Προφήτου Ελισαίου και το μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους). Αγιασμός στον Ιορδάνη ποταμό Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου. Κατά την επιστροφή στα Ιεροσόλυμα θα επισκεφθούμε το Όρος των Ελαιών και τη Γεθσημανή. Δείπνο και ξεκούραση. Προαιρετική νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Ναό της Αναστάσεως.
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 9 Μαρτίου 2014
Το πρωί συμμετοχή στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ναό της Αναστάσεως. Άνοδος στα Πατριαρχεία. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στη Βηθλεέμ, στο Σπήλαιο της Γεννήσεως, στο Χωριό των Ποιμένων, στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και το μοναστήρι του Αγ. Θεοδοσίου. Επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στις μονές του Τιμίου Σταυρού, του Αγ. Συμεών του Θεοδόχου και του Τιμίου Προδρόμου στην Ορεινή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το λόφο Σιών, την περιοχή του Τείχους των Δακρύων, θα διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου και θα προσκυνήσουμε στο Πραιτώριο και σε άλλα μοναστηράκια της πόλης. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο. Πτήση στις 18:30 με EL AL για Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα στις 20:30.


Η τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο θα αναρτηθεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014. Όσοι κάνουν προεγγραφή με mail θα έχουν 20 ευρώ έκπτωση.


Στην τιμή περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια με ELAL Αθήνα – Τελ Αβίβ – Αθήνα. Διαμονή σε ξενοδοχείο (4 νύχτες) εντός των τειχών της παλαιάς πόλης των Ιεροσολύμων, σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (4 πρωινά, 4 δείπνα) Μεταφορές – μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν κατά το πρόγραμμα. Ξεναγήσεις περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Άνοδος στο Όρος Θαβώρ με ταξί, επίσκεψη στον Άγιο Σάββα. Αρχηγός – συνοδός – ξεναγός. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ τα φιλοδωρήματα, οι προαιρετικές επισκέψεις και ό,τι άλλο ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ πρέπει να ΛΗΓΟΥΝ μετά τις 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε επιβάτης μπορεί να έχει ΜΙΑ μόνο αποσκευή, μέχρι 23 κιλά βάρος. Δεν μπορεί να έχει δύο αποσκευές, γιατί υποχρεωτικά θα πληρώσει 70 ευρώ στην αεροπορική εταιρεία..

Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism

Δεν υπάρχουν σχόλια: