24 Νοε 2013

Θεοφάνεια 2014 στην Αγία Γη

Με τη βοήθεια του Θεού ολοκληρώσαμε τις προηγούμενες προσκυνηματικές μας επισκέψεις στην Αγία Γη και τώρα πλέον μπορούμε να προετοιμάζουμε τις νέες για το 2014. Η πρώτη μας εκδρομή προγραμματίζεται για την περίοδο των Θεοφανείων, 16 -20 Ιανουαρίου. Οι συμμετέχοντες θα βρεθούν στον Ιορδάνη Ποταμό, στο ακριβές σημείο της Βαπτίσεως του Κυρίου, την παραμονή της Εορτής, όπου θα τελεστεί η Ακολουθία του Εσπερινού και του Μεγάλου Αγιασμού από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων.
Δείτε το πρόγραμμα:
 
Υπάρχουν μόνο 20 θέσεις στην προνομιακή τιμή που δείτε στο τέλος. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις λίγες αυτές θέσεις.


Πρόγραμμα 5ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους
Αγίους Τόπους 16 – 20 Ιανουαρίου 2014

1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014
Συγκέντρωση στις 8:00 στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων, αποσκευών και διαβατηρίων. Πτήση με EL AL στις 10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου.  Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Φιλουμένου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Π.Ν. της Αναστάσεως και  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014
Αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα σταματήσουμε και στην Ι.Μ. Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτη. Αργά το βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο.
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 (Παραμονή Θεοφανείων)
Μετά το πρωινό επίσκεψη στην στην Ιεριχώ (μονές Προφήτου Ελισσαίου και Σαρανταρίου Όρους) και μετάβαση στο σημείο της Βαπτίσεως του Κυρίου στον Ιορδάνη Ποταμό για την ακολουθία του Επσερινού των Θεοφανείων και του Μεγάλου Αγιασμού. Επιστρέφοντας στάση στη Γεθσημανή (Τάφος της Θεοτόκου). Δείπνο και διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 (Θεοφάνεια)
Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο Ναό της Αναστάσεως. Επίσκεψη στο Πατριαρχείο και γνωριμία με τα διάφορα προσκυνήματα της Παλαιάς Πόλης (Πραιτώριο, Οδός Μαρτυρίου, κ.α. μοναστήρια). Επίσκεψη στο λόφο της Αγίας Σιών. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014
Το πρωί θα μεταφερθούμε στην Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στις  μονές των Ποιμένων, του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου και του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Στις 14:00 αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Έλεγχος και στις 18:30 πτήση επιστροφής για Αθήνα. Άφιξη στις 20:30 περίπου.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΕΙΛΤΕ mail ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: info@travelogue.gr ή καλέστε στο 211 012 3391 από τις 10:00 έως τις 14:00

Τιμή: 400 ευρώ και 300 δολλάρια ΗΠΑ(που πληρώνονται απ' ευθείας στο Ισραήλ)
Για να θεωρείται κανονική και οριστική η εγγραφή και η δέσμευση της θέσης απαιτείται προκαταβολή: €300 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου.
Όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις  30/ 12 / 2013
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ - Αθήνα με EL AL
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο στην Παλαιά Πόλη των  Ιεροσολύμων (4 βράδια)  με 4 προγεύματα και 4 δείπνα στο ξενοδοχείο. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις. Μεταφορές, μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί και μεταφορά στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα Φόροι αεροδρομίων. Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται: επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Επίσης πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής).Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 16 Σεπτεμβρίου 2013.                                                                         Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ:

Για την είσοδο στο Ισραήλ τα διαβατήρια πρέπει να έχουν περιθώριο τουλάχιστον 6 μηνών. ΑΡΑ όσοι συμμετέχουν θα πρέπει τα διαβατήριά τους να λήγουν μετά τις 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014.
Εάν τα διαβατήρια λήγουν πριν τις 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εκδοθούν ΝΕΑ όσο το δυνατόν συντομότερα!
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Στο αεροσκάφος επιτρέπεται να παραδοθεί μόνο μία αποσκευή κατ’ άτομο συνολικού βάρους μέχρι 23 κιλών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: