5 Ιουλ 2013

Δεκαπενταύγουστος 2013 στη Γεθσημανή

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουσε σήμερα την νέα προσκυνηματική μας εκδρομή στην Αγία Γη για τους εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου: 23 - 29 Αυγούστου στα Ιεροσόλυμα.
Το πρόγραμμά μας είναι πλήρες με συμμετοχή στις κατανυκτικές τελετές και επίσκεψη σε όλα τα προσκυνήματα της Αγίας Γης. Μία ευκαιρία για όλους να βρεθούν για λίγες μέρες στα Ιεροσόλυμα στο "Πάσχα του Καλοκαιριού".
Λόγω θέσεων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας κατά τις εγγραφές. Το γραφείο μας εγαινιάζει επιπλέον μία νέα υπηρεσία προς τους ταξιδιώτες. Πέρα από τη συμαβτική κατά το νόμο υποχρέωση της ασφάλισης αστικής εθύνης, παρέχουμε σε κάθε συμμετέχοντα και ταξιδιωτική ασφάλιση με τη συνεργασία της Mondial Assistance.
Δείτε το πρόγραμμα και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο info@travelogue.gr 
Διοργάνωση: Travelogue, travel& tourism

Πρόγραμμα 7ήμερης Εκδρομής στους Αγίους Τόπους 23 – 29 Αυγούστου 2013 

1η ΜΕΡΑ Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 8:00 π. μ. και πτήση με EL AL στις 10:35 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγ. Νεομάρτυρα Φιλουμένου Άφιξη στα Ιεροσόλυμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. 
2η ΜΕΡΑ Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου, στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα.. Προσκύνημα στις Ι. Μ. Αγ. Αποστόλων Τιβεριάδας και Αγ. Αποστόλων Καπερναούμ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο. Το βράδυ νυχτερινή λειτουργία στο μετόχι της Γεθσημανή, απέναντι από τον Ναό της Αναστάσεως, για όποιον το επιθυμεί. 
3η ΜΕΡΑ Κυριακή 25 Αυγούστου 2013 
Τις πρώτες πρωινές ώρες συμμετοχή στην λιτανεία της Θαυματουργού εικόνας της Θεοτόκου από το Μετόχι ως τον Τάφο της στη Γεθσημανή. Επιστροφή για πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στην έρημο του Χοτζεβά (Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου). Στη συνέχεια προσκύνημα στην Ιεριχώ (Ι. Μ. του Προφήτου Ελισαίου και Ι.Μ. Σαρανταρίου Όρους). Επίσκεψη στον Ιορδάνη ποταμό και την Ι.Μ. Αγ. Γερασίμου Ιορδανίτου. Επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στο γυναικείο μοναστήρι της Βηθανίας και το Όρος των Ελαιών. Δείπνο και διανυκτέρευση. 
4η ΜΕΡΑ Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013 
Μετά το πρωινό θα προσκυνήσουμε στη Βηθλεέμ (σπήλαιο της Θ. Γεννήσεως), το Χωριό των Ποιμένων, την Ι.Μ. Αγ. Θεοδοσίου και την περίφημη Λαύρα του Αγ. Σάββα του Ηγιασμένου. Επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στις μονές του Τιμίου Σταυρού, του Αγ. Συμεών του Θεοδόχου και του Τιμίου Προδρόμου στην Ορεινή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. 
5η ΜΕΡΑ Τρίτη 27 Αυγούστου 2013 
Μετά το πρωινό, μεταφορά στη Γεθσημανή για την ακολουθία των Εγκωμίων της Παναγίας μας. Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε τα προσκυνήματα της περιοχής και με τα πόδια θα εισέλθουμε στην Παλαιά Πόλη. Θα διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου, θα προσκυνήσουμε στο Πραιτώριο και άλλα μοναστήρια. Περίπατος στην περιοχή του Τείχους των Δακρύων και το Λόφο της Αγίας Σιών. Το απόγευμα προαιρετικά όποιος θέλει μπορεί να πάει στη Γεθσημανή για τον Εσπερινό. Δείπνο και διανυκτέρευση 
6η ΜΕΡΑ Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 
Η Κοίμηση της Θεοτόκου. Συμμετοχή στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Τάφο της και η υπόλοιπη μέρα ελεύθερη. Δείπνο στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. 
7η ΜΕΡΑ Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 
Στις 2:30 το πρωί έγερση, αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και πτήση στις 07:10 με EL AL για Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα στις 09:10. 

Τιμή συμμετοχής σε όποιον επικοινωνήσει μαζί μας στο info@travelogue.gr 

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια με ELAL Αθήνα – Τελ Αβίβ – Αθήνα. Διαμονή στο ξενοδοχείο Gloria (6 νύχτες) εντός των τειχών της παλαιάς πόλης των Ιεροσολύμων, σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή. Μεταφορές – μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν κατά το πρόγραμμα. Ξεναγήσεις περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Άνοδος στο Όρος Θαβώρ με ταξί, επίσκεψη στον Άγιο Σάββα. Αρχηγός – συνοδός – ξεναγός. Ταξιδιωτική Ασφάλεια.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ τα φιλοδωρήματα, οι προαιρετικές επισκέψεις και ό,τι άλλο ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και των συνεχών διακυμάνσεων στην ισοτιμία του δολλαρίου, οι τιμές και οι φόροι μεταβάλλονται διαρκώς. Ενδέχεται να αυξηθούν και η πιθανή αυτή αύξηση (αν συμβεί) θα ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ στο ΚΟΣΤΟΣ της εκδρομής. Για την εγγραφή απαιτείται άμεση καταβολή €400 (δεν επιστρέφονται σε περίπτωση ακύρωσης 20 μέρες πριν την εκδρομή) μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ θα πρέπει να έχει εξοφληθεί μέχρι τις 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ πρέπει να είναι νέου τύπου και να ΛΗΓΟΥΝ μετά την 23η ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 
Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism

Δεν υπάρχουν σχόλια: