11 Δεκ 2012

Νέα εκδρομή για το 2013!

Δείτε στη συνέχεια το πρόγραμμα της νέας εκδρομής στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων. Η εκδρομή διοργανώνεται για την ενίσχυση του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα του σταθμού 210 4118640 και 210 4118602. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.


Πρόγραμμα 5ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους
Αγίους Τόπους 24 – 28 Ιανουαρίου 2013

 
1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013
Συγκέντρωση στις 7:00 στην Αγ. Τριάδα Πειραιώς και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων, αποσκευών και διαβατηρίων. Πτήση με EL AL στις 10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου.  Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Φιλουμένου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013
Στις 06:30, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα σταματήσουμε και στην Ι.Μ. Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτη. Αργά το βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο.
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013
Νωρίς το πρωί αναχώρηση για την Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στις  μονές των Ποιμένων, του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου και του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Στη συνέχεια επίσκεψη στις Μονές Αγίου Συμεών, Τιμίου Σταυρού. Δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική νυχτερινή Θ. Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013
Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε τη Βηθανία, την Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου του Χοτζεβίτου και τα μοναστήρια της Ιεριχούς (Πρ. Ελισαίου και Σαρανταρίου Όρους). Επίσκεψη στον Ιορδάνη Ποταμό και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη Γεθσημανή. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013
Μετά το πρωινό περίπατος στο λόφο της Σιών, την Οδό του Μαρτυρίου και το Πραιτώριο. Αναλόγως των συνθηκών επίσκεψη στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Ελεύθερος χρόνος και στις 14:00 αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Έλεγχος και στις 18:30 πτήση επιστροφής για Αθήνα. Άφιξη στις 20:30 περίπου. Μεταφορά με πούλμαν στον Πειραιά.

 

Τιμή: στα τηλέφωνα του ραδιοφωνικού σταθμού Πειραϊκή Εκκλησία

Για να θεωρείται κανονική και οριστική η εγγραφή και η δέσμευση της θέσης απαιτείται προκαταβολή: €350 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου.
Όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις  10/ 01 / 2013
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ - Αθήνα με EL AL
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο: Gloria στην Παλαιά Πόλη των  Ιεροσολύμων (4 βράδια)  με 4 προγεύματα και 4 δείπνα στο ξενοδοχείο. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις. Μεταφορές, μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί και μεταφορά στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα Φόροι αεροδρομίων. Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται: επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Επίσης πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής).Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 30 Νοεμβρίου 2012                                                                    
Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism

Γραφείτε σήμερα κιόλας στο Travelogue Club και αποκτήστε σημαντικά προνόμια. Πληροφορίες στις σελίδες: http://proskinima.blogspot.gr/2012/10/travelogue-club.html#more
http://proskinima.blogspot.gr/2012/10/travelogue-club_21.html#more
http://proskinima.blogspot.gr/2012/10/travelogue-club_5509.html#more
Η εγγραφή είναι απλή και στα μέλη παρέχεται η δυνατότητα να συγκεντρώνουν μίλια για κάθε ταξίδι που πραγματοποιούν.
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: