20 Οκτ 2012

Travelogue Club

Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε σήμερα την έναρξη του προγράμματος Travelogue Club. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όλους τους φίλους του ταξιδιωτικού γραφείου Travelogue, travel & tourism.

Το Travelogue δεν είναι ένα ακόμα ταξιδιωτικό γραφείο. Είναι όραμα, επιθυμία και αγάπη για τον προσκυνηματικό τουρισμό στην Αγία Γη. Είναι η μισή καρδιά μας που έμεινε στα Ιεροσόλυμα από το 1989, όταν για πρώτη φορά τα επισκεφθήκαμε.



Δεν διοργανώνουμε ταξίδια, αλλά προσκυνηματικές εκδρομές με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό τόσο στους ταξιδιώτες που συμμετέχουν όσο και στα μέρη που επισκεπτόμαστε. Δεν θυσιάζουμε την ποιότητα της εμπειρίας, αλλά προσπαθούμε όσο μπορούμε να δημιουργήσουμε βιώματα… Κάθε μας εκδρομή είναι διαφορετική, αλλά πάντοτε ο γνώμονας είναι ίδιος και κοινός: να ωφελήσουμε τις ψυχές μας περπατώντας την Αγία Γραφή, τα μέρη δηλαδή όπου διαδραματίστηκαν τα κορυφαία γεγονότα της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης και να κερδίσουμε από την σύντομη παραμονή μας στην Αγία Γη και από την επικοινωνία και συναναστροφή μας με τους πατέρες που διακονούν εκεί.

Κάθε εκδρομή προετοιμάζεται με φροντίδα και αν σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε την Αγία Γη στο μεγαλείο της, τότε σας καλούμε να έρθετε μαζί μας σε κάποια εκδρομή.

Από σήμερα, λοιπόν, εγκαινιάζουμε το πρόγραμμα φίλων και προνομίων Travelogue Club. Απευθύνεται σε όλους εσάς τους πολλούς και καλούς μας φίλους που χρόνια τώρα μας στηρίζετε και μας αγαπάτε. Σε εσάς που ο Θεός μας αξίωσε να βρεθούμε στην Αγία Γη μαζί και να περπατήσουμε στα ευλογημένα χώματά της. Σε εσάς που ένα ταξίδι στην Αγία Γη δεν είναι απλώς μία προσκυνηματική επίσκεψη, αλλά ένα βίωμα ανεπανάληπτο και μία αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδικά προνόμια και προσφορές για όσους είναι μέλη του. Επίσης θα παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη να επισκεφθούν την Αγία Γη, συμμετέχοντας σε ειδικά προγράμματα (προετοιμασμένα αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη) σε ασυναγώνιστες τιμές.
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: