25 Σεπ 2012

Εκδρομή στην Αγία Γη για την εορτή του Αγίου Φιλουμένου

Ανακοινώνουμε το νεό πρόγραμμα της 6ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους Αγίους Τόπους (25 – 30 Νοεμβρίου 2012) με την ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Νεομάρτυρα Φιλουμένου του Αγιοταφίτου. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 4116119 και στο info@travelogue.gr. Η εκδρομή πραγματοποιείται για την ενίσχυση του ραδιοφωνικού σταθμού "Πειραϊκή Εκκλησία".
Το πρόγραμμα αναλυτικά:


1η ΜΕΡΑ Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012
Συγκέντρωση στις 07:00 στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Πειραιώς και αναχώρηση για αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών, διαβατηρίων και επιβίβαση στο αεροσκάφος. Πτήση με Olympic Air στις 10:35 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στα Ιεροσόλυμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη στο Πραιτώριο και την Οδό του Μαρτυρίου και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012
Πρωινό και στις 6:30 αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα δούμε και τον Ιορδάνη ποταμό. Κατά την επιστροφή στάση στη Βηθανία. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012
Έγερση νωρίς, πρωινό και αναχώρηση για την Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι που βρίσκεται στο χωριό των Ποιμένων και την Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως προσκύνημα στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και στη συνέχεια επίσκεψη στις Μονές Αγίου Συμεών και Τιμίου Σταυρού. Δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.

4η ΜΕΡΑ Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012
Νωρίς το πρωί, θα μεταβούμε στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου του Χοτζεβίτου και στη συνέχεια στην περιοχή της Ιεριχούς όπου βρίσκονται οι μονές Προφήτου Ελισαίου και Σαρανταρίου Όρους. Επίσκεψη στη συνέχεια στον Ιορδάνη Ποταμό και την Ι. Μ. Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτου. Επιστροφή στα Ιεροσόλυμα. Δείπνο και ξεκούραση.

5η ΜΕΡΑ Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012
Νωρίς το πρωί, θα μεταβούμε στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Νεομάρτυρα Φιλουμένου και να συμμετάσχουμε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου. Επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα επισκεφθούμε τα προσκυνήματα του Όρους των Ελαιών και της Γεθσημανή. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ Παρασκευή 30 Ιουνίου 2012
Στις 7:00 έγερση, πρωινό και αναχώρηση για την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου. Άφιξη στο αεροδρόμιο για έλεγχο και στις 13:25 το μεσημέρι πτήση με Olympic Air για Αθήνα. Άφιξη στις 15:30 και μεταφορά με πούλμαν στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Πειριαώς.

(ΣΗΜ.: Η επίσκεψη το Πατριαρχείο και η νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο θα πραγματοποιηθούν αναλόγως των συνθηκών και του προγράμματος που θα επικρατεί τις ημέρες αυτές στην Ιερουσαλήμ.)


Προκαταβολή: €350 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου.
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ – Αθήνα με Olympic Air.
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο στην Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων (5 βράδια). Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις. Μεταφορές, μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί και μεταφορά στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα με μικρά πούλμαν Φόροι αεροδρομίων. Αρχηγός – Συνοδός.
ΔΕΝ περιλαμβάνονται: επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής). Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 10 Σεπτεμβρίου 2012

Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ:
Για την είσοδο στο Ισραήλ τα διαβατήρια πρέπει να έχουν περιθώριο τουλάχιστον 6 μηνών. ΑΡΑ όσοι συμμετέχουν θα πρέπει τα διαβατήριά τους να λήγουν μετά τις 30 ΜΑΪΟΥ 2013.
Εάν τα διαβατήρια λήγουν πριν τις 30 ΜΑΪΟΥ 2013 πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εκδοθούν ΝΕΑ όσο το δυνατόν συντομότερα!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Στο αεροσκάφος επιτρέπεται να παραδοθεί μόνο μία αποσκευή κατ’ άτομο συνολικού βάρους μέχρι 20 κιλών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η προκαταβολη ειναι 350€ .Το ολικο κοστος ποιο ειναι;