22 Αυγ 2011

Ετοιμάζεται η νέα εκδρομή στα Ιεροσόλυμα για την εορτή του Αγίου Φιλουμένου

Μετά το έντονο ενδιαφέρον που σημειώθηκε για την εκδρομή την περίοδο της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, προετοιμάζουμε τη νέα μας εκδρομή για την εορτή του Αγίου Φιλουμένου το Νοέμβριο. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώστε άμεσα συμμετοχή. Οι πρώτοι που θα εγγραφούν μέχρι τις 20 Αυγούστου (στέλνοντας e-mail στη διέυθυνση holylandtours@hotmail.com θα λάβουν προνομιακή τιμή.

Πρόγραμμα 7ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους Αγίους Τόπους για την εορτή του Αγίου Φιλουμένου 24 -30 Νοεμβρίου 2011

1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011
Συγκέντρωση στις 20:00 στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών, διαβατηρίων και επιβίβαση στο αεροσκάφος. Πτήση για το Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα, τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011
Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Ναό της Αναστάσεως (Παν. Τάφος, Φρικτός Γολγοθάς, κ.α.). και στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Γνωριμία με τα μικρότερα μοναστήρια της πόλης. Μεσημεριανό γεύμα στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια επίσκεψη στο Πραιτώριο, την Οδό του Μαρτυρίου και σε άλλα μικρότερα μοναστήρια. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011
Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Χοτζεβίτου και στη συνέχεια θα κάνουμε τον Αγιασμό στον Ιορδάνη Ποταμό. Θα προσκυνήσουμε στην περιοχή της Ιεριχούς (Ι. Μ. Προφήτου Ελισαίου, μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους και Ι. Μ. Αγ. Γερασίμου Ιορδανίτου) και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα κάνουμε στάση στο γυναικείο μοναστήρι της Βηθανίας. Δείπνο και διανυκτέρευση. Γύρω στα μεσάνυχτα προαιρετική συμμετοχή στη νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο.
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιοχή της Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε στο Σπήλαιο της Θείας Γεννήσεως. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και στην Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως (προαιρετική) επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Στην επιστροφή θα επισκεφθούμε τις μονές του Αγίου Συμεών, του Τιμίου Σταυρού και του Τιμίου Προδρόμου. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011
Νωρίς, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στην Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Αγίων Αποστόλων Καπερναούμ. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
6η ΜΕΡΑ Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 (του Αγίου Φιλουμένου)
Νωρίς το πρωί μεταφορά (πρωινό σε πακέτο) στην πόλη Νάμπλους για την πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Φιλουμένου. Μετά το τέλος των εορτασμών θα επιστρέψουμε στην Ιερουσαλήμ όπου θα προσκυνήσουμε στο Όρος των Ελαιών και στη Γεθσημανή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και ξεκούραση.
7η ΜΕΡΑ Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011
Στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα αναχώρηση από το ξενοδοχείο και άφιξη στο αεροδρόμιο για έλεγχο και πτήση επιστροφής για Αθήνα.

Τιμή: Θα σας σταλεί με mail σε όσους επικοινωνήσετε μαζί μας. Αν είστε στους πρώτους 10 που θα εγγραφούν θα έχετε ειδική προνομιακή τιμή.
Προκαταβολή: €400 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου. Για ακυρώσεις συμμετοχών μετά τις 3 Νοεμβρίου 2011 ΔΕΝ επιστρέφεται η προκαταβολή. Για ακυρώσεις μετά τις 9 Νοεμβρίου 2011 παρακρατείται όλο το ποσό και δεν επιστρέφονται χρήματα Όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 05/11/11

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ: ΘΑ πρέπει να ΛΗΓΟΥΝ μετά τις 30 ΜΑΪΟΥ 2012 για να μπορεί κάποιος να εισέλθει στο κράτος του Ισραήλ με τη συγκεκριμένη εκδρομή.
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ – Αθήνα. Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο μέσα στα τείχη της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων (6 βράδια). Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις. Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί. Φόροι αεροδρομίων - Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ τα φιλοδωρήματα, οι προαιρετικές επισκέψεις (Άγιος Σάββας.) επισκέψεις σε μουσεία ή τουριστικούς χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, και ό,τι άλλο ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και των συνεχών διακυμάνσεων στην ισοτιμία του δολλαρίου, οι τιμές και οι φόροι μεταβάλλονται. Ενδέχεται να αυξηθούν και η πιθανή αυτή αύξηση (αν συμβεί) θα ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ στο ΚΟΣΤΟΣ της εκδρομής.
Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες και υπάρχει πιθανότητα να προστεθούν και επισκέψεις σε άλλα προσκυνήματα λιγότερο γνωστά.
Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με τις προσφορές που λάβαμε από εταιρίες, ξενοδοχεία και βάση την ισοτιμία των νομισμάτων στις 19 Αυγούστου 2011. Διοργανωτής: Travelogue, travel & tourism

Δεν υπάρχουν σχόλια: