23 Φεβ 2013

Κυριακή Γ' Νηστειών (Σταυροπροσκυνήσεως) στην Ιερουσαλήμ

Η επιθυμία κάθε χριστιανού αιώνες τώρα ήταν να μπορέσει να βρεθεί έστω και για λίγο στην Αγία Γη. Αυτή την ευλογημένη επιθυμία προτείνουμε να κάνουμε πράξη φέτος κατά την Γ' Κυριακή των Νηστειών. Δεν είναι υπέροχο να μπορέσει κάποιος να βρεθεί εκεί, στην Αγία Πόλη της Ιεουσαλήμ και να ζήσει στιγμές Μεγάλης Εβδομάδας, μόλις στα μισά της Μεγάλης Σαρακοστής; Για όσους το επιθυμούν και μπορούν, σας καλούμε να βρεθούμε εκεί και να λάβουμε μέρος στη λαμπρή λιτανεία που γίνεται μέσα στο Ναό της Αναστάσεως με το Τίμιο Ξύλο. Και φυσικά να επισκεφθούμε όλα τα Πανάγια Προσκυνήματα στηνκατανυκτική περίδο της Μεγάλης Σαρακοστής... στην πορεία μας προς το Πάσχα.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Στιγμές της εκδρομής του Φεβρουαρίου

Φυσικά και δεν μπορεί να μεταφερθεί μέσω διαδικτύου η ευλογία της Αγίας Γης. Ούτε λίγες φωτογραφίες είναι ικανές να περιγράψουν αυτό που ζει ο προσκυνητής όταν βρίσκεται στην Αγία Γη. Αναρτούμε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδρομή μας, που ολοκληρώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδρομή του Ιανουαρίου

Δείτε στη συνέχεια μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδρομή του Ιανουαρίου 2013, όταν με ομάδα προσκυνητών βρεθήκαμε στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων. Ήταν μία όμορφη και ήσυχη περίοδος στα Πανάγια Προσκυνήματα.