30 Μαρ 2012

Εκδρομή για την εορτή της Αναλήψεως στην Αγία Γη (22-28 Μαΐου 2012)

Αν σας ενδιαφέρει να βρεθείτε μαζί μας στην Αγία Γη για την εορτή της Αναλήψεως (με τη Θεία Λειτουργία που τελείται εκείνη τη μέρα στο ακριβές σημείο της Αναλήψεως του Κυρίου μας) δηλώστε άμεσα συμμετοχή. Η εκδρομή προετοιμάζεται με την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής. Για δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να απευθύνεστε στον π. Εφραίμ στο τηλέφωνο 22950 - 22228.
Σας περιμένουμε όλους. Διοργάνωση Travelogue, travel & tourism
Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά:

10 Μαρ 2012

Νέα εκδρομή τον Απρίλιο στην Αγία Γη

Με απόλυτη συναίθηση του τι σημαίνει Προσκυνηματική Εκδρομή στην Αγία Γη και με σεβασμό στους συμμετέχοντες, προετοιμάζουμε μία νέα εκδρομή στην Αγία Γη των Ιεροσλύμων τον Απρίλιο. Η εκδρομή αυτή προσφέρεται σε ειδική τιμή και έχουν απομείνει λίγες μόνο θέσεις. Σας περιμένουμε όλους! Θα χαρούμε να συνταξιδέψουμε.
Με εκτίμηση, Λυκούργος Μαρκούδης
Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism (info@travelogue.gr).
Διαβάστε το πρόγραμμα που ακολουθεί:


7 Μαρ 2012

Η πρώτη στάση των Χαιρετισμών στο Χωριό των Ποιμένων

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 τελέστηκε η ακολουθία της Α' στάσης των Χαιρετισμών στη Μονή των Ποιμένων. Προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ.κ. Ιωσήφ, που συνόδευε την εκδρομή μας και όλοι εμείς βρεθήκαμε (υπό βροχή) εκεί στον ολόφωτο ναό, όπου ακούσαμε την ακολουθία στα Ελληνικά και τα Αραβικά.
Υπέροχες στιγμές...

2 Μαρ 2012

Πρώτη εβδομάδα των Νηστειών στην Αγία Γη: πρώτη μέρα της εκδρομής μας


Με την βοήθεια του Θεού μας, ξεκινήσαμε μία ακόμα προσκυνηματική εκδρομή στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων. Από χθες, Πέμπτη 1η Μαρτίου, με μία ομάδα προσκυνητών βρισκόμαστε εδώ, διανύοντας την πρώτη εβδομάδα των Νηστειών. Την εκδρομή μας συνοδεύει ο Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ.κ. Ιωσήφ και αυτό αποτελεί μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη ευλογία για όλους μας. 

1 Μαρ 2012

Συνέχεια και η ολοκλήρωση των εκδρομών του Φεβρουαρίου


Έστω και αργα αναρτούμε σήμερα τις πληροφορίες από τις εκδρομες του Φεβρουαρίου...

Η εκδρομή μας συνεχίστηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου με την πρωινή μας επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Όταν φτάσαμε δεν είχε ακόμα τελειώσει η Θεία Λειτουργία στη μονή. Προσκυνήσαμε, κεραστήκαμε και μεταβήκαμε με μικρά πούλμαν στη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Οι άνδρες εισήλθαν στη Μονή, οι γυναίκες περίμεναν με τάξη και ησυχία έξω από τα τείχη και όλοι μας οφεληθήκαμε ιδιαίτερα.